SAŠA KAPOR I NIKOLINA KOVAČ SE OGOLILI PRED KAMERAMA: To je manje lep period u našem životu, nije bilo jednostavno

Autor: Republika.rs

Zabava

14.02.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz sve prošli zajedno.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Saša i Nikolina

Saša Kapor i Nikolina Kovač zavoleli su se maltene na početku svojih karijera na estradnom nebu. Od tada prošli su trnovit put do srećnog i stabilnog braka.

Često se pisalo o krizama koje imaju, pa neretko i mediji objavljivali da s se razvode, međutim, oni ističu danas da su sve probleme i nesuglasice rešili kao i da nije istina to da su stavili tačku naljubav.

 

Čovek sve što je stariji vuče svojim korenima. Bio sam sa svojim bratom u Bosni i Hercegovini. Nikolina nije bila jer je bilo više muško društvo - ističe on u emisiji "Premijera".

- Divno je kada si u braku i imaš svoju slobodu da radiš ono što voliš - zaključila je Nikolina.

Oboje su preležali koronavirus, a Saša je čak dva puta bio pozitivan.

RepublikaFoto: Republika

-To je manje lep period u našem životu, ali iza nas je. Nije bilo jednostavno, ali ja pamtim samo lepe stvari, to je prošlost - završila je pevačica.

- Najgore u celoj priči je što je moj otac završio u bolnici zbog jake upale pluća, ali danas je dobro, hvala Bogu - dodao je Saša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading