NAPUSTILA POSAO ZBOG NJEGA: Pevač otkrio kako je ubedio ženu da da OTKAZ!

Autor:

Zabava

13.02.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač Ljuba Perućića oženjen je nekadašnjom voditeljkom Katarinom Kolozeus, a sada je otkrio šta je ona sve činila zbog njega.

Foto: instagram.com/ljubaperucica
Žrtvovala se zbog njega... Katarina i Ljuba

Gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, Ljuba je ispričao detalj tokom zabavljanja sa svojom sadašnjom suprugom i otkrio koliko se Katarina žrtvovala na početku njihove veze. Na Sanjino pitanje šta je to njegova partnerka veliko uradila za njega, Perućica je ispričao veoma lepu priču:

- Ona je ostajala sa mnom do jutra pre nego što krene na posao. Mnogo je radila, i da bismo što više bili zajedno ona je ostajala da prespava sa mnom i sutrdan se budila u 6 časova i odlazila na posao. To je trajalo jedno godinu dana i bilo joj je veoma naporno. Tada sam joj rekao da napusti to - ispričao je Ljuba, dok ga je Sanja šokirano upitala:

- Pa čime se sada bavi tvoja supruga?

Foto: printscreen/Magazin In
Ljuba otkrio detalje iz svog braka...

- Ničim, uživa. Ne radi ništa - odgovorio je Perućica zbog čega je dobio gromoglasan aplauz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

13.02.2021 20:38

Viteski muzevno sto se i ocekuje od zena da radjaju i vode brigu o porodici (Deci) . A otac da im obezbedi novac i paznju. To je danas u Srbiji savrden brak po meni. A ne da zena radja u 45oj godini do tada promeni 1000 partnera juri za poslom non stop je pod stresom zbog toga sto je razlog i teskog zaceca danas starijih dama.Sve u svemu pravi dzentlmen.

Odgovori 14 7