JOŠ JEDNA KORONA ELITA! Katarina Grujić pevala na žurki, pa ZABRANILA gostima da je snimaju!

Autor:

Zabava

13.02.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić je još jedna u nizu pevačica koje pevaju na tajnim slavljima gde se ne poštuju epidemiološke mere.

Ona je nastupala na privatnom korona partiju u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde se okupio mnogo veći broj od maksimalno dozvoljenih pet osoba, a veselje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Međutim, kako su u poslednje vreme društvene mreže preplavljene fotografijama i snimcima sa ovakvih tajnih okupljanja, što najčešće dovodi do burnih reakcija savesnih građana, Katarina je na sve moguće načine pokušala da spreči da se i njeno ime kao nekoga ko ne poštuje mere kriznog štaba nađe u medijima. Naime, pevačica je insistirala da dok ona peva bude strogo zabranjeno fotografisanje i snimanje telefonima, što je većina i poštovala. Ipak, jedan od posetilaca ove korona žurke nije mogao da se suzdrži, pa je počeo da snima pevačicu dok je izvodila jednu od svojih pesama. Kada ga je Grujićeva primetila da je snima, odmah je prekinula pesmu i napravila haos zahtevajući da sve snimke iz telefona pred njom izbriše.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Katarina Grujić

Razočarani fan se odmah, u toku same žurke, požalio na Tviteru svojim pratiocima i kratko objasnio šta se dogodilo

Foto: twiter.com/printscreen
Twiter objava

- Na tajnoj žurki sam gde peva Kaća Grujić i od svih je mene morala da opomene da je ne snimam i ne kačim na Instagram - napisao je on uz hešteg "kovid elita", aludirajući na slično korona slavlje, na kojem je bila Sanja Marinković.

 

Da je Katarina prisustvovala ovom događaju, svedoči i video s njenog Instagram storija, na kom se kod svog frizera pripremala za žurku na kojoj je nastupala, a gde je bila obučena istovetno kao i na snimku koji je podelila sa svojim pratiocima.

Foto: twiter.com/printscreen
Objava Katarine Grujić

- Nemam komentar - bilo je sve što je pevačica rekla za Kurir pre nego što je spustila slušalicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading