Oglasila se Dajana: Voditeljka otkrila pravi razlog odlaska sa Pinka, a evo čime će se sada baviti!

Autor:

Zabava

12.02.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dajana Paunović rešila je da napusti televiziju Pink na kojoj je krčila put ka uspešnoj voditeljskoj karijeri.

Foto: Printscreen
Dajana Paunović

Iako je za kratko vreme postigla zadivljujuće rezultate vodeći jutarnje programe ružičaste televizije, Dajana je odlučila da prekine saradnju sa TV Pink i posveti se drugim obavezama.

Ona je izjavila da će se ubuduće baviti Fondacijom koju je nedavno osnovala.

- Zbog želje da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođenja u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Dajana Paunović

Voditeljak se neizmerno zahvalila čelniku Pink televizije, Željku Mitroviću: 

- Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje, na prvom mestu Željku i Milici Mitrović, svim gostima koji su se rado odazivali pozivu da budu deo mojih emisija i, posebno, vernoj publici, zahvaljujući kojoj smo uvek bili u samom vrhu po gledanosti - izjavila je Paunovićeva.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Dajana Paunović

Voditeljka je progovorila i o daljim planovima:

- Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu - rekla je Dajana 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

12.02.2021 18:29

I šta ćemo sada? Propade Pink. Vrćite je.