Oglasila se Dajana: Voditeljka otkrila pravi razlog odlaska sa Pinka, a evo čime će se sada baviti!

Autor: Republika

Zabava

12.02.2021

18:11

Voditeljka Dajana Paunović rešila je da napusti televiziju Pink na kojoj je krčila put ka uspešnoj voditeljskoj karijeri.

Printscreen
Dajana Paunović

Iako je za kratko vreme postigla zadivljujuće rezultate vodeći jutarnje programe ružičaste televizije, Dajana je odlučila da prekine saradnju sa TV Pink i posveti se drugim obavezama.

Ona je izjavila da će se ubuduće baviti Fondacijom koju je nedavno osnovala.

- Zbog želje da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođenja u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović.

e-stock/S.Kostić
Dajana Paunović

Voditeljak se neizmerno zahvalila čelniku Pink televizije, Željku Mitroviću: 

- Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje, na prvom mestu Željku i Milici Mitrović, svim gostima koji su se rado odazivali pozivu da budu deo mojih emisija i, posebno, vernoj publici, zahvaljujući kojoj smo uvek bili u samom vrhu po gledanosti - izjavila je Paunovićeva.

e-stock/KOBRA
Dajana Paunović

Voditeljka je progovorila i o daljim planovima:

- Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu - rekla je Dajana 

Komentari (1)

Loading
Goran

12.02.2021 19:29

I šta ćemo sada? Propade Pink. Vrćite je.