POJAVILA SE KAJINA FOTKA IZ PROŠLOSTI: Pevačica godinama obmanjivala javnost?

Autor:

Zabava

12.02.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aplikaciju fotošop srpske pevačice maksimalno koriste, ali neke poprilično preteruju. Jedna od onih koja nije odolela da bude mršava makar na fotografijama je i Katarina Ostojić Kaja.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic
Odavno je usavršila fotošop... Kaja

Međutim, neko je uspeo da je uslika na nastupu pre izvesnog vremena i obelodani njenu nimalo vitku liniju na društvenim mrežama. S druge stane, Kaja na svom profilu na instagram često potencira kako vežba i na svim fotografijama izgleda kao da je sišla s modne piste.

Iako je fotografija koja se širi društvenim mrežama nastala pre izvesnog vremena, Kaja nikada nije objavila nijednu jedinu fotku na kojoj ima ovakvu kilažu, pa je jasno da je fotošop odavno naučila da koristi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Iako je poznata pevačica želela da delu kao da je oduvek mršava, ovoga puta njena tajna je otkrivena i saznalo se da ni ona nije savršena već da joj fotošop pomaže da to bude. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading