UHAPŠEN SEVERININ DEČKO S JAHTE!

Autor: I. T.

Zabava

16.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hercegovački preduzetnik Milan Lučić, bivši dečko Severine Kojić, uhapšen je u velikoj akciji USKOK. Pretpostavlja se da je povod za pokretanje istrage u kojoj je uhapšen Lučić bio taj što je sudija Vesna Malenica, koja je takođe uhapšena, u čak osam slučajeva u 2016. godini za stečajnog upravnika postavila Peru Hrkača, a među kompanijama čiji se stečajni postupak spominje jeste i Lučićeva firma "Amfora maris".

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina

Akter čuvenog pornića sada je iza rešetaka, a u vreme kad je nastao najpoznatiji kućni pornić na ovim prostorima, bio oženjen, a 11-minutni video nastao je na njegovoj jahti.

Za najpoznatiji pornić na ovim prostorima saznalo se u maju 2004. godine, kada je Severina bila verena za Srećka Vargeka, s kojim je raskinula nekoliko meseci kasnije. Lučić je, u vreme kad je nastao najpoznatiji kućni pornić na ovim prostorima, bio oženjen, a 11-minutni video nastao je na njegovoj jahti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading