(FOTO) ISPLIVALA NIKADA VIĐENA SLIKA SAŠE POPOVIĆA: Bićete u neverci posle ovoga!

Autor:

Zabava

12.02.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Saša Popović

Nekadašnji vlasnik Granda, a sadašnji direktor Saša Popović davne 1998. godine oženio je Suzanu Jovanović, sa kojom je i danas u sklandom braku.

Malo ko se seća kako su Saša i Suzana izgledali na venčanju.

Na društvenoj mreži Instagram isplivala je njihova fotografija sa venčanja. Suzana i Saša su na glavama imali crkvene krune, a malda je bila sva u belom.

 

Suzana iz prvog braka ima sina Danijela (33), a sa Popovićem ima ćerku Aleksandru (22) koja se rodila samo godinu dana nakon što su uplovili u bračne vode.

Nedavno je objavljeno da je Suzana posle 15 godina odlučila da se vrati na muzičku scenu, te je nedavno sa ekipom otputovala u jedan luksuzni hotel u Turskoj kako bi snimila što bolje kadrove za spot, a ceo projekat je finansirao njen suprug.

Iako se na početku pisalo da je Saša za ženin veliki povratak iskeširao 20.000 evra, kasnije je otkriveno da je ceo projekat koštao paprenih 100.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading