Nataša se pojavila u neprepoznatljivom stilu pa priznala: ZAVRŠILA SAM KONCERT U OGROMNOM MINUSU! A na ovo je NAJVIŠE PONOSNA!

Autor:

Zabava

11.02.2021

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najponosnija sam na ljude koje imam oko sebe.

 

 

RepublikaFoto: printscreen/šok tok

Nataša Bekvalac

 

Pevačica Nataša Bekvalac se u emisiji "Šok tok" pojavila u kratkoj roze haljini sa golim ramenima i sa velikim šeširom koji je upotpunio odevnu kombinacij. Pevačica je tom prilikom otkrila da je nakon koncerta u Beogradskoj areni bila u finasijskom minusu.

Naime, njen tadašnji podvig i scenski spektakl koštao ju je kao nikada do sada.

 

- Završila sam koncert u ogromnom minusu. Organizatori su želeli da radim drugi koncert, ali ja u tom trenutku to nisam želela. Na kraju su čelni ljudi predložili da za drugo veče koncerta dobijemo gratis opremu, međutim emotivno to nisam mogla da izdržim. Uvek se ukočim kada vidim ove kadrove, jer znam koliko smo se spremali. 

 

 

 

Na pitanje da li ima dečka, Nataša je kao iz topa odgovorila da nema i da je slobodna, a onda otkrila na šta je najponosnija:

- Najponosnija sam na ljude koje imam oko sebe

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading