BUKTI RAT IZMEĐU ŽENE I LJUBAVNICE! JK: Ana je nebitna persona! ANA: Za tebe sam Merilin Monro!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

12.02.2021

04:35 >> 08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša ušla je u klinč sa dizajnerkom Anom Jovanović, s kojom je suprug Duško Tošić, navodno, mesecima vara iako je pre samo nekoliko nedelja tvrdila da je sve što se plasira izmišljotina.

Foto: instagram.com/printscreen
Jelena Karleuša i Ana Jovanović

Naime, provokacije su počele na društvenim mrežama nakon što je Mala od skandala, po svemu sudeći, teško podnela to što je Duško, kako mediji pišu, Jovanovićevu odveo u Istanbul, pa ju je nazvala nebitnom personom, ali joj dizajnerka nije ostala dužna.

Jelena je objavila na Instagramu Aninu fotografiju, na kojoj joj je precrtala glavu i napisala da preko njenog supruga dolazi do publiciteta.

- Moram da kažem da Duško Anu uopšte ne poznaje. Tu ženu nikada nije video u životu. Nije prvi put da se anonimne i nebitne persone vezuju za Duška i mene. Nekima je bila potrebna reklama, a neki su samo bili kolateralna šteta - napisala je Karleuša, koja je očigledno zaboravila da je jednom prilikom izjavila da je za Anu čula, pokušavajući da prikrije Tošićevu aferu, ali je, izgleda, u međuvremenu okrenula ploču.

Nakon Jelenine objave oglasila se i Jovanovićka, koja je potkačila pevačicu citatima.

RepublikaFoto: instagram.com/anajovanovic1
Ana Jovanović

- Ja sam žena koja ne vara. To je moj kodeks. Čovek može, ali žena ne može. Ja sam za tebe Merilin Monro - napisala je dizajnerka, koja je stavljala emotikone smeha, a potom je okačila i nekoliko klipova iz Istanbula. Na snimku se vidi pogled iz hotelske sobe i doručak za dvoje, pa nema sumnje da Ana na sve načine pokušava da isprovocira Duškovu još uvek zakonitu suprugu.

JK je tek nedavno detaljnije progovorila o Duškovoj aferi, pa je u jednoj emisiji objasnila da njenim ćerkama ne pada teško da čitaju pisanja medija o navodnoj aferi njihovog oca sa kreatorkom.

Foto: Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

- Meni je strašno što moja deca čitaju da njihov tata ne živi u našoj kući i da ima drugu ženu, s kojom je otputovao u Tursku, ali moje ćerke su prerano sazrele, pa me čak i ne pitaju da li je to istina. Vidim da ih zanima kad ja u kući sa Duškom pričam o tome. Nikada ništa ne komentarišu, ne mešaju se u te stvari, tako je možda i bolje. Moj brak je izgleda svima zanimljiv, pa smo Duško i ja često glavna tema u medijima, ali sve ima rok trajanja - rekla je Karleuša.

RepublikaFoto: Printscreen

Duško obrisao snimke iz Istanbula

Nakon što su mediji preneli da se Tošić baškari u Istanbulu sa dizajnerkom on je uklonio sa svog Instagram profila snimke na kojima se vidi kako šeta ovim gradom jer je sličan sadržaj objavila i Ana Jovanović.

Fudbaler očigledno na sve načine pokušava da sakrije tragove koji upućuju na to da je sa kreatorkom u Turskoj, ali je zakasnio sa brisanjem sadržaja. Jovanovićeva, s druge strane, nije obrisala snimke iz velelepnog hotela, pa ne krije da se u Istanbulu odlično provodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading