Naš poznati maneken otišao u inostranstvo i OŽENIO ZGODNOG MUZIČARA!

Autor: J. V.

Zabava

15.11.2017

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski maneken Nikola Jovanović godinama živi i radi u inostrantvu gde ređa poslovne uspehe, a šokirao je javnost kada se pre godinu dana oženio muzičarem Ijanom Volfom.

 

Ova dva mladića uživaju u zajedničkim trenucima, često putuju i slave svoju ljubav, međutim postoji dosta ljudi, kao i članova Nikoline rodbine koji osuđuju ovu njegovu odluku i način života.

Upravo zbog toga, maneken je rešio da se obrati svim dušebrižnicima putem Fejsbuka.

- Vidim da neki članovi bliže i dalje rodbine verno uhode moj, kao i profil mog muža, pa čak i profile mojih prijatelja ne bi li skupili dovoljno informacija i pozvali moje roditelje, pa kao spontano pokušali da objasne mojim roditeljima da sam ja gej! Pa, dragi moji, ja ne krijem ništa, živim onako kako želim, pored sebe imam onog kod želim i boli me uvo da li će to nekom da se svidi ili ne, da li je to nekom prihvatljivo ili ne! Ja sam srećan sa svojim životom, a predlažem i vama da prvenstveno budete iskreni prema sebi i da budete srećni i iskreni zbog sebe, a ne zbog drugih, jer ako ceo život provedete u glumi, foliranju i pretvaranju da ste nešto sto zapravo niste, a i nikad nećete biti, koja je poenta života? Umrećete isfrustrirani i jadni! Možda sam ja lud, možda ste vi svi pametni ali samo pogledajte gde je mene moja ludost dovela, a gde vas vaša pamet - napisao je Nikola, a potom dodao:

 

 

- Samo nastavite da u svoja čeitiri zida jedete poparu i kačamak ne bi li uštedili da jednim godišnje odete na odmor negde što dalje od kuće i bili ono što ste zapravo - pi*ke da budete tu gde jeste! Ovo se ne odnosi samo na "strejt" likove koji jedva čekaju da im žena ode negde na par dana, već i na lažne buržuje koji nemaju više od 100 evra. Takođe, i na moraliste koji nemaju ni m od morala... Možda sam gej, ali sam makar iskren prema sebi kao i prema svima do kojih mi je stalo, a vi se lepo zapitajte šta bi bilo kada bi za početak priznali sami sebi ko ste zapravo! Eto, toliko od mene - napisao je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading