PONOVO ŽIVI U LUKSUZU: Ovo je stan u kojem sada uživa Ana Sević sa ćerkicama i suprugom!

Autor:

Zabava

10.02.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i pevačica, ali i bivša žena Darka Lazića, Ana Sević nedavno je sa svojim nevenčanim suprugom Danielom Nedeljkovićem dobila ćerku Senu, za koju je pripremila prelepu dečiju sobicu u prostaranom stanu koji odiše luksuzom.

Foto: instagram.com/anasevicofficial
I novi stan joj je top... Ana Sević

Sevićeva je do skoro živela u stanu koji su kupili njen bivši suprug Darko Lazić i ona tokom braka, a od skoro uživa u novoj nekretnini sa partnerom Danielom.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Prostran garderober i ovde...

Ana i Daniel opremili su stan u modernom stilu, te u dnevnom boravku dominira crna, kožna garnitura i klub stočić, kao i umetnička slika na zidu. 

S druge strane, pevačicin garderober je malo drugačiji, ali u njemu i dalje poseduje mnogo fioka i ormana. U prostranom garderoberu, Ana i dalje voli da se fotografiše.

Nema prevelike razlike u novom i starom stanu, budući da je Sevićeva i prethodnoj nekretnini posvetila dosta pažnje i uredila je u modernom stilu. 

Foto: instagram.com/anasevicofficial
Ni stari stan nije bio loš... Ana u stanu u kom je živela sa pevačem
Foto: instagram.com/anasevicofficial
Stan u kom je živela sa Darkom Lazićem... Ana Sević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading