(VIDEO) Sanja Marinković i Duško Tošić? Mega afera trese estradu, voditeljka se konačno oglasila: Sad kada sam raspuštenica...

Autor:

Zabava

09.02.2021

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskrena!

Foto: www.youtobe.com/ AmiG Show/instagram/duskotosic
Sanja Marinković i Duško Tošić

Voditeljka emisije "Magazin in"  Sanja Marinković gostovala je u večerašnjoj emisiji "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić dotako se teme koja je bila proteklih dana aktulena, a to je da je Sanja Marinković imala aferu sa fudbalerom Duškom Tošićem.

- Svašta se pisalo o tebi u novima, šta bi ti rekla na sve to, da li je išta od toga istina - upitao je Ognjen Amidžić 

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ AmiG Show
Sanja Marinković

 

- Ova poslednje priča je bila izmišljena, ljubavna priča, ja sam to naravno demantovala. Ako je to razveselilo čitaoce, neka i preko mojih leđa prođe neki skandal. Nije prijatno, ja sam to automatski dematovala, ali kad posmatraš to sa neke strane valjda je to cena posla sa kojim se baviš, na sreću ja nisam bila na stranicama takvih rublika za svih ovih 20 godina koliko se bavim ovim poslom, ali evo sad kao rapuštenica moram svakakve bolesti da prođem - rekla je voditeljka.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

10.02.2021 14:33

Raspuštenice su raspuštene i opuštene i nepoštene.