URAGANKA SE POSLE RASKIDA BAŠKARI PORED MORA: Ivana ostavila Volkova, pa zapalila na Karibe!

Autor:

Zabava

09.02.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica grupe Hjurikejn Ivana Nikolić zbog velikog pritiska javnosti raskinula je vezu s fudbalerom Vladimirom Volkovim i sama otputovala na Karibe

RepublikaFoto: instagram.com
Fudbaler i pevačica

Zgodna plavuša i sportista su se, navodno, rastali u miru, a vezu su ostavili na stendbaju, otvoreni da nastave gde su stali nakon ove pauze, dok ne razmisle još jednom o svemu.

- Ivana i Vladimir su se krili od svih čim su se smuvali. Ona mu je rekla da ne želi u javnosti da govori ništa o njihovoj vezi i da sve treba da zadrže samo za sebe. Čim se saznalo da su zajedno, počeli su da se nižu novinski natpisi, pa telefon nije prestajao da im zvoni. Posle nekog vremena su ipak rešili da malo pauziraju s vezom i da se distanciraju jedno od drugog, na Nikolićkin predlog. Ivana je otišla sama na odmor na Karibe, pa sada komuniciraju retko i samo preko poruka - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

Uraganka nije neraspoložena zbog raskida jer sa sportistom nije u dugoj vezi

- Ivana nije bila neraspoložena zbog raskida jer joj je na prvom mestu, svakako, karijera. Videće da li će da se pomiri s Vladimirom, oni se odlično slažu, ali su u sve ušli prebrzo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading