TRAUMA OD KOJOJ JEDVA GOVORI: Sin Željka Samardžića preminuo nekoliko meseci po rođenju!

Autor:

Zabava

07.02.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Željko Samardžić podelio je sa javnošću potrsne detalje iz svog života.

Foto: Printscreen
Željko Samardžić

Pevač je otkrio da li mu je teško pala pandemija koronavirusa koja je najviše poslovno ugrozila muzičare.

- Snalazim se kako znam i umem. Jedno vreme sam odmarao i uživao dok se nisam umorio od toga. Višak slobodnog vremena ponekad zna biti veći teret od manjka, pa sam morao da se prilagođavam novim okolnostima. Možda sam se sad već navikao na nerad. Mislim na ono što radim čitav život, a to su koncerti, putovanja i sve što to podrazumeva. Više vremena provodim u kući, ali u poslednje vreme i u studiju - rekao je on za "Kurir".

RepublikaFoto: youtube.com/Hayat Media BiH
Željko Samardžić

Željko se suočio u životu sa mnogo težim stvarima, te je osamdesetih godina ostao bez sina, koji je preminuo samo nekoliko nedela nakon rođenja, te je progovorio o svojim ožiljcima na duši:

- Svi imamo neke svoje muke. Sve nas pritiskaju tereti na kojima piše naše ime i prezime. Ljudi retko žele da pogledaju na život iz tuđih cipela. Ja sam od onih koji ne vole da druge opterećuju, a i s godinama se čovek nauči kako da nosi svoj bol - rekao je Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading