(FOTO) FANOVI GORE OD ŽELJE DA OVO SAZNAJU: Pogledajte kako izgleda majka Cecinog dečka Bogdana!

Autor:

Zabava

06.02.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uživa u ljubavi sa svojim emotivnim partnerom Bogdanom Srejovićem, a novi par je iz dana u dan sve češća tema medija.

RepublikaFoto: printscreen
Ceca i Bogdan

Otkako je u javnost dospela informacija da je Ceca u vezi sa devet godina mlađim momkom, mnoge zanima ko je muškarac koji je privukao njenu pažnju i kakva je njegova prošlost. 

Bogdan je menadžer jednog elitnog restorana u Beogradu, i pre nego što je upoznao folk divu, bio je u estradnim krugovima, što i ne čudi zbog posla kojim se bavi. Srejović je blizak sa mnogim estradnim ličnostima, između ostalog i sa Banetom Jankovićem sa kojim je donedavno vodio jedan beogradski klub.

Međutim, kako je pandemija koronavirusa stopirala noćni život, Srejović je ostao bez posla, ali samo nakratko. Ubrzo ga je pozvao prijatelj, vlasnik restorana u kojem radi već nekoliko meseci.

Foto: printscreen
Ceca i Bogdan

Inače, Srejović je iz Kragujevca, a roditelji Miloš i Mirjana su mu razvedeni. Majka Mirjana Kokić aktivna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje slike sa sinom, ali i unukom, koju je Bogdan dobio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića.

Otac Cecinog dečka Miloš Srejović je bivši sportista, koji i danas drži rekord u atletskoj disciplini troskok. Davne 1978. postao je šampion Evrope, ali je zbog povrede u 25. prekinuo karijeru. U politiku je ušao 1994. godine, kada je postao pomoćnik ministra za sport. Kaže da je ponosan što je u doba njegovog mandata Kragujevac dobio sportsku halu u Velikom parku, vrednu milion evra.

 

 

 

Malo je poznato da se Srejović svojevremeno bavio i manekenstvom, ali mu se posao menadžera ipak više dopao, pa se usredsredio na to, piše Srbijadanas.

Bogdan najčešće deli fotografije sa svojom naslednicom, ali često prisutna u objavama je i njegova majka Mirjana.

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

- Jedna mi podarila život, a druga mi dala smisao - ispisao je Cecin dečko u opisu objave.

Po povratku sa zasluženog odmora, Bogdan i Ceca i dalje pune novinske stupce. Srejović je veoma aktivan na Instagramu i javnost budnim okom prati svaku njegovu objavu. Najviše fotografija ima sa ćerkom Iskrom, a na Kopaoniku je objavio i fotografiju sa Cecom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading