OTKRIVENA DUGO SKRIVANA ESTRADNA TAJNA! Koleginice otvarale usta dok smo mi pevale njihove pesme! POPADAĆE VAM VILICE OD ŠOKA

Autor:

Zabava

06.02.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi šokirani ovim saznanjem!

Foto: instagram.com/alexandradovic
Aleksandra Radović

Pevačice koje danas svi znaju, Marija Mihajlović, Ivana Peters, Aleksandra Radović, Tanja Jovićević su 90-ih godina bile devojke iz senke koje su pevale i pozajmljivale glas brojnim tada popularnim pevačicama.

Kada se ovo razotkrilo mnogi su bili itekako iznenađeni, a naše pevačice koje zapravo nisu pevale svoje pesme već su samo đuskale uz njih i otvarale usta su članice Modelsica, pokojna Ksenija Pajčin, Ana Kokić i mnoge druge.

Marija Mihajlović je navodno pesme naplaćivala 50 evra, a za zvezde umesto kojih je pevala je imala jedan zahtev.

 

- Ja sam insistirala da na svim tim nosačima zvuka stoji moje ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu je tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta pise na tim kasetama i CD-ovima. Te devojke koje se tu pojavljuju su igračice, one su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam - rekla je svojevremeno Mihajlovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Marija Serifovic
Ivana Peters

Glas Ivane Peters stoji iza hita "Oči boje duge" grupe "Dr. Iggy".

- Spoj boje glasa, način na koji sam otpevala i teksta, možda je to dovelo do toga da sada bude kao neka himna. Sada mi sve to deluje naivno i otpevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Ja bih to mnogo promenila sada, posle ovoliko vremena - rekla je Ivana za Mondo.rs.

Ana Kokić je i sama priznala da na samom početku karijere nije sama pevala, uz objašnjenje da je tada bila jako mlada.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Kokić

- Nikad nisam krila da je na dva albuma grupe Energija pevao neko drugi. Bila sam mlada, tada sam imala samo 16 godina i nisam imala mnogo iskustva sa estradnim pevanjem. Već na trećem albumu pevala sam ja - izjavila je Ana.

Tanja Jovićević je otpevala prvih par albuma "Modelsicama", Aleksandra Radović je pevala pesmu "Bez tebe", za poznati bend "Dobar, loš, zao", a Ceca Slavković je umesto otvaračica usta otpevala pesmu "Tornado", grupe "Mej Dej", piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Branko

06.02.2021 12:35

Anabela je najveća otvaračica usta na Balkanu.

Odgovori 16 0
Džama

06.02.2021 13:59

A Luna je najveća otvaračica usta od početnica. Nije dobro iskopirala majku. Priznala da ne zna da peva i odustala od pevačke karijere. Bacila pare za pesme i spotove, umesto da kupi još jedan stan.

Odgovori 11 0
Čeda

06.02.2021 19:08

Majka počela pa ćerka Luna nastavila sa otvaranjem usta dok druga pevačica peva. Otvaračice i zatvaračice.