(FOTO) ONA JE JEDNA OD 10 NAJFATALNIJIH SRPKINJA: Za njom uzdiše ceo region, A ONA PRIPADA SAMO NJEMU!

Autor:

Zabava

06.02.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je neponovljiva..

RepublikaFoto: Estock/instagram/ST
Opasnice

U vreme kad je sve više lepota na ceni, te se većina ženske populacije sa javne scene podvrgava estetskim operacijama i zahvatima da bi izgledale što lepše i mlađe i stale rame uz rame sa dvadesetogodišnjakinjama ovih 10 fatalnih srpkinja sa minimalnim intervencijama izgledaju kao boginje.

Predstavljamo vam listu top 10 najfatalnijih srpkinja iz različitih sfera javnog života za kojima žude sve generacije od mlađanih do onih malo starijih, a koje itekako odolevaju zubu vremena.

Elena Karić

10. Ova fatalna dizajnerka Elena Karić je kao vino, što je starija to je bolja. Poznajemo je još iz perioda kad je bila sa žestokim momkom Andrejom Miloševićem, fudbalerom Peđom Mijatovićem, pa do familije Karić, ali njena lepota obarala je sa nogu ranije kao i sada. Nakon razvoda od Jugoslava Karića, uplovila je u romansu sa poznatim fotografom Dušanom Reljin, ali je i dalje živa vatra. Telo kao u devojčurka, a lice sa naslovnice. Začetnica plastične hirurgije, ali sa manjim intervencijama oduvek je izgledala perfektno.  Poslednjih godina povukla se iz javnosti, ali i dalje sija istim sjajem.

RepublikaFoto: instagram.com/elena.karamankaric
Elena Karić

 

 

Anastasija Tasa Ražnatović

9. Mlada naslednica Cece Ražnatović od kako se pojavila na estradnom nebu zapalila je narodne mase, a mlađa populacija je naprosto poludela za ovom lepoticom. Odrastajući u svetu estrade, još kao mala Anastasija  je znala čime će se baviti kad odraste, ali ne i da će u kratkom vremenskom roku postati ikona mladih, te da će se devojke boriti da izgledaju poput nje, a muškarci koji će joj pre privući pažnju.

Bila je u dugoj vezi sa Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića, ali nakon što je pukla tikva posvetila se sebi. Savršenim stasom i pravim ženskim oblinama ova lutka sa naslovne strane dovodi sve do ludila, ali njena pažnja je usmerena već izvesno vreme samo ka jednom dečku, Tasu je osvojio momak Đorđe Kulić iz Novog Sada, sa kojim  i dan danas  u stabilnoj vezi.

 

 

 

 

 

 

Teodora Džehverović

8. Bivša zadrugarka i pevačica koja je posle rijatlija vrtoglavo odskočila na medijskom nebu jeste i Teodora Džehverović. Svojom lepotom ova barbika očarava mušku populaciju, a izvajanim tamnoputim telom pali i žari po nastupima. Provokativnim fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama izaziva kataklizmu, pa je svaka njena ili snimak slika jedan od najpregledanijih ikada.

Turbulentna veza sa Anđelom Rankovićem u najpoznatijem rijalitiju ju je izdigla iznad većine učesnica, te je postala jedna od naomiljenijih pevačica mlađe generacije. Nakon toga završila je u zagrljaju poznatog košarkaša Nina Čelebića, sa kojim svakodnevno pokazuje po društvenim mrežama kako ljubav pršti.

 

 

 

Sofija Milošević

7. Atraktivna manekenka Sofija Milošević ostavlja bez daha gde god da se pojavi. Svojim provokativnm objavama na društvenim mrežama uvek podigne veliku prašinu. Iako se nedavno porodila, ova se*epilna plavuša je svoju liniju dovela do perfekcije, a koliko je fatalna u prilog ide i činjenica da je smuvala jednog od najpoželjnijih fudbalera Luku Jovića sa ovih prostora i koji joj je dao celog sebe na dlanu.

Sofija Milošević ima burnu prošlost, pa je tako bila sa mnogim poznatim muškarcima. Pažnju javnosti manekenka je privukla zbog veze sa Viktorom Troickim, a često su se pojavljivali zajedno. Nakon njega, manekenka je bila sa Filipom Živojinovićem,a veza je trajala godinu dana. Spekukisalo se da je bila i sa Vanjom Udovičiće, a poslednja veza pre Luke bila je sa Ademom Ljajićem, takođe poznatim fudbalerom, sa kojim se raskantala jer su se slabo viđali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Tijana Milentijević

6. Pevačica koja svojim glasom i stasom pleni gde god se pojavi, promenila je tok sudbine na estradi. Tijana Milentijević je danas jedna od najlepših pevačica, a svojim zanosnim oblinama navodi na greh. Sa kao ugalj crnom dugom kosom, punim usnama, velikom zadnjicom i uskim kukovima uvrštena je u najfatalnije srpkinje, iako ima samo 21. godinu. Sa minimalnim korekcijama transformisala se u pravu lepoticu. Veze je krila kao zmija noge, jedina koja je obelodanjena je sa bubnjarem iz njenog benda, koji je ubrzo nakon otkrivanja veze brutalno pretukao, te je policija intervenisala. 

 

 

 

 

 

Stanija Dobrojević

5. Najtraženija starleta ikada, bivša Plejbojeva zečica i rijaliti učesnica Stanija svojim se*si oblinama od kako se pojavila izaziva haos u svim sferama. Njene fatalne obline zavele su mnoge atraktivne muškarce za kojim žude mnoge lepotice, a oni samo za njom. Savršena zadnjica, bujne napupele grudi, uzak struk su sinonim za ovu bombu. Po kuloarima se priča da je obnovila vezu sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem, a pre njega je spisak njenih momaka bio podugačak. Pored takođe Adema Ljajića, bivšeg učesnia "Farme" Filipa Panajtovića, bila je u vezi i sa Vladimirom Volkovim, koji je poznat kao švaler među starletama, sumnja je bila bačena i na Kristijana nakon maženja po rijalitiju "Farma", a poslednji zvanični dečkko je bio i kršni crnogorac Vladimir Tomović

 

 

 

 

 

 

Helena Topalović

4. U žižu interesovanja, Helena Topalović je dospela kao ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka. Razlog zbog kojeg je jako interesantna javnosti jeste i njen fizički izgled, o tome koliko je Helenina lepota primećena svedoči i podatak da je nekoliko puta proglašena najlepšom ćerkom poznatih, a i podatak da su je upoređivali sa čuvenom starletom Kim Kardašijan.

Poznata i po brojnim aferama sa pevačima i sportistima koji nisu ostali imuni na njenu savršeno izvajanu figuru koja sve dovodi do ludila. Prvi u nizu je bio Joca Stefanović bivša zvezda granda, nakon njega voditelj Vladimir Stanojević, Sloba Vasić sa kojim je ima turbulentnu vezu, Milošem Vujasinovićem koji je danas oženjen ćerkom Brunclikove, spekulisalo se da je bila u vezi i sa Vladimirom Vuksanovićem, te teniserom Damirom Džumhurom, da bi na kraju osvanula fotka sa mužem popularne voditeljke, sa kojim je navodno bila u vezi još dok se nisu rastali. 

 

 

 

 

 

Mia Borisavljević

3. Od kako se pojavila u medijima sa provokativnim spotom u kom je bila faktički naga, ova folkerka konstantno žari i pali svojim dugim nogama, izvajanom pozadinom i dubokim dekolteom. Svakom novom provokativnom objavom na društvenim mrežama atraktivna Mia rasplamsa strasti, te muški pol uživa u se*si prizorima.

Iako udata za kolegu i majka malene devojčice, svojom pojavom svakodnevno pravi potrese u medijima, te je izabrana za jednu od 10 najfatalnijih srpkinja. Veza sa bivši menadžerom popularnom kluba joj je zamalo uništila život, završila se jako burno, pa je policija reagovala. Mnogi su žudeli za njom, ali njen sadašnji suprug Bojan je uspeo da je zavede.

 

 

 

 

Nataša Bekvalac

2. Od momenta kada se u leto 2000. godine pojavila na srpskoj muzičkoj sceni, ljubavni život pevačice Nataše Bekvalac u žiži je interesovanja medija.  Novosadska barbika po mnogima je imala buran ljubavni život, ispunjen zanimljivim izborima i emotivnim lomovima, ali i srećnim epizodama. Prva veza joj je bila sa Miodragom Kostićem kojim je u burnoj vezi provela nekoliko godina. Romansa sa dve decenije starijim biznismenom punila je stupce novina, nakon njega je započela je romansu sa glumcem Sergejem Trifunovićem, koji je čak i ismejao u jednoj emisiji nakon kraha, Vladimir Mandić rukometaš je bio kratkog daha.

Ušla je u brak sa Danilom Ikodinoviće, najpoznatijim vaterpolistom u to vreme, ljubav je bila nestvarna, ali njegovim udesom se i ugasila. Spekulisalo da je u nekom momentu bila i sa Novakom Đokovićem.  Povezivali su je i sa Ćazimom Osmanijem biznismenom i ljubiteljem pevačica. Sa Ljubom Jovanovićem je bila u drugom braku, koji je brzo pukao. Luka Lazukić je i poslednji brak, jer je biznismen osuđen za porodično nasilje nad pevačicom. Ima dve ćerkice iz dva braka, ali je na sceni i dalje jedna od najfatalnijih srpkinja. Konstantno puni tabloide i novinske stupce iako je uveliko ova lepotica nevinog lica zagazila u četrdesete godine.

 

 

Svetlana Ceca Ražnatović

1. Na prvom mestu neprikosnovena folk diva Ceca Ražnatović koja već godinama ne spada sa trona najpoželjnije žene u regionu, a i šire. Svojom savršenom linijom može stati na crtu bilo kojoj tinejdžerki, a harizmom očarati i starije i mlađe.

Bila je u braku sa Arkanom, Vođom Srpske dobrovoljačke garde , za kojim su mnoge žene umirale, ali ona je ta koja ga je očarala. Nakon njegove smrti, zvanično je bila u vezi sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem, koja nije dugo potrajala, ali javnost je svakako prepričavala i dugo nakon toga bili su najkomentarisaniji par. Nakon dužeg vremena samačkog života, uplovila je u mirnu luku i našla svog princa ugostitelja Bogdana Srejovića, te sada pripada samo njemu ali sa trona, što je više nego evidentno neće spasti ni u narednom periodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Predrag

06.02.2021 17:32

Pa vi momentalno treba da zakažete transplantaciju očiju. Ceca i minimalne korekcije!?!? Ceca ima više plastike nego tkiva.

Porucnik Drebin

06.02.2021 18:30

Sta promovisete ove neobrazovane bahate primitivke, pisite o zaista mladim i uspesnim zenama

Dada

06.02.2021 21:13

Al vam je izbor samo vam fali Kija ????

Ex faca

07.02.2021 08:25

Ove su za nedeljnu emisiju o poljoprivredi. Kokoške kojima se život svodi na sedenje na jajima.