I BIVŠI ZAVRŠIO IZA BRAVE: Uhapšen verenik Tijane Ajfon!

Autor:

Zabava

04.02.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su došli do novih saznanja!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tijana Ajfon

Danas je na Rudniku uhapšen vođa navijača Partizana Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja.

Među uhapšenima u današnjoj velikoj policijskoj akciji, pored Veljka Belivuka, našao se i Milovan Tadić zvani Miksa, bivši šef obezbeđenja kluba, prenosi "Alo"!

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Tijana Ajfon, pre tri godine bila je navodno verena upravo za Milovana. Da je odnos između njih dvoje bio navodno veoma ozbiljan svedoči i činjenica da je starleta jedno vreme i na svom Instagram profilu promenila prezime u Tadić.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Tijana Ajfon

Tijana nije krila koliko je navodno bila opčinjena ovim opasnim momkom:

- Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao: "Vodim te sutra kod matičara kad si već u venčanici", tada mi je bio drug... I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu... I, eto, posle 3 godine baš on je taj koji će me, ako Bog da, odvesti tamo gde je hteo pre 3 godine! Život je čudooo. Volim te ljubavi - izjavila je starleta 2018. godine na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading