PROCURELI DETALJI IZ ISTRAGE: Cetinski nije kriv?!

Autor: jutarnji.hr, Republika

Zabava

14.11.2017

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga smrti Ibrahima Kevljanina zvanog Braco kojeg je kolima pregazio pevač Toni Cetinski u Rovinju i dalje je obavijena velom tajne. Međutim, Jutarnji list došao je do rezultata obdukcije poginulog muškarca.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Kako piše Jutarnji list, obdukcija tela preminulog muškarca pokazala je da je Kevljanin ležao na putu u trenutku kada je Cetinski kolima prešao preko njega.

Takođe, obudkcija je pokazala da povrede koje je nesrećni čovek tada doživeo, nisu mogle da budu smrtonosne.

Naime, Cetinski je čoveku prešao preko nadlaktice jedne ruke i prouzrokovao podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtnosni.

Prema nezvaničnim informacijama, u ponedeljak bi trebalo da budu završena toksikološka veštačenja i dostavljena tužiocu.

Nakon nesreće, koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je zatražila i proveri da li je u trenutku nesreće pevač razgovarao ili eventualno kucao SMS poruku, odnosno proveru prometa njegovog mobilnog telefona.

Provereni su i podaci da li je u proteklih pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća. "Mercedes" kojim je Cetinski pregazio čoveka, takođe, je još u posedu policije.

Nesrećni čovek kog je pevač pregazio sahranjen je 9. novembra na groblju u Rovinju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading