SEVAJU EVRI! AFRIKA MLATI BAKŠIŠ PO DNEVNIM SOBAMA: Slavlje u kućnim uslovima, PEVAČICA NE ZABORAVLJA DA ISTAKNE OBLINE!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

03.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo što upada u oči na snimku koji kruži društvenim mrežama je 100 evra, koje je folkerka urolala oko mikrofona.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sandra Afrika

U vreme pandemije koronavirusa pevači se snalaze na raznorazne načine, pa koriste svaku priliku u kojoj mogu nešto da zarade, dok su im zvanično onemogućeni veći nastupi i honorari na kakve su inače navikli.

Među snalažljivijim je, svakako, i Sandra Afrika, koja očito ne odbija da zapeva, ako treba, i u dnevnoj sobi, pa su tako osvanule njene fotografije s jednog privatnog slavlja, gde Sanda prvo za trpezom sedi s mikrofonom u ruci, oko kog je urolala novčanicu od 100 evra.

Foto: instagram.com

Kad ju je ponela atmosfera, Afrika je i ustala, pa zapevala pored garniture, dok je na stolu stajalo pečenje. Iako se slavilo u kućnim uslovima, pevačica ni ovog puta nije zaboravila da istakne obline.

RepublikaPune ruke bakšiša

Koliko je uspela da napravi dobro veselje govore i snimci koji se šire društvenim mrežama, a posebno upada u oči pozamašan bakšiš, koji je i u kućnoj atmosferi pevačica uspela da zgrne.

Iako se slavilo u kućnim uslovima, pevačica nije zaboravila da istakne obline

Podsećanja radi, dok neki kukaju da nemaju posla i da jedva preživljavaju u doba korone, mnoge Sandrine kolege u vreme krize takođe ne odbijaju ovakve i slične pozive, pa se sve češće može čuti da krijući tezgare na privatnim proslavama, ali i u pojedinim klubovima, koji navodno ne poštuju mere zabrane zbog pandemije.

 

 

 

Tako se mladi pevač Uroš Živković nedavno izleteo i priznao ono što većina sa estrade krije, a to je da se u Srbiji već uveliko radi i nastupa, dok je Srpski telegraf takođe pisao i o pevačima koji su tajno nastupali u Bosni.

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Lazić, Đani i Aličić su kraljevi bakšiša

Estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, kao što su svadbe, krštenja, proslave punoletstva i sl, a pravim kraljevima bakšiša među pevačima smatraju se Darko Lazić, Radiša Trajković Đani i Ljuba Aličić. Naime, Darko je za samo jednu tezgu u Beču zaradio 50.000 evra za veče, dok je Ðani jednom prilikom za otpevanu pesmu "Najjači" za pet minuta dobio čak 15.000 evra. Takođe, pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video snimak sa proslave u Nemačkoj na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 evra za samo nekoliko minuta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading