SEVE KORISTI DETE DA ZARADI PARE

Zabava

15.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kebina snajka Severina Kojić, koja se i dalje bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg ima iz veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, koristi dete u svojim reklamnim kampanjama uprkos tome što se otac oštro protivi javnom eksponiranju njihovog maloletnog naslednika.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina Kojić

Naime, hrvatska pevačica kao jedno od zaštitnih lica poznatog brenda za krzno fotografisala se u bundi inverno kaldo, a među promo-slikama koje su se našle na oficijelnoj stranici pomenute firme sa 44.000 pratilaca može se videti i mali Aleksandar, čiji lik tom prilikom nije zamagljen.

 Severina je sa svojim dečakom na Instagramu objavila mnogo zajedničkih slika i snimak iz Pariza

- Iako je Popović tužio majku svog deteta i njenog supruga Igora Kojića zbog toga što slike dečaka objavljuju na svojim profilima na društvenim mrežama i time ugrožavaju njegovu bezbednost, bračni par uporno nastavlja sa eksponiranjem. Međutim, kao da im ni to nije bilo dovoljno, pa su počeli na detetu i da zarađuju koristeći ga u marketinške svrhe za reklamiranje brendova s kojima je Severina sklopila saradnju - komentariše izvor blizak Kojićima i dodaje:

 

Želim vam lijep i radostan dan ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Nov 14, 2017 at 2:18am PST

 

- Pevačica je nedavno na Instagramu objavljivala i njihove zajedničke snimke, kao i veći broj slika iz Pariza, ali niko nije očekivao da će Aleksandra prošetati kao malog manekena na reklamnom setu koji je radila za poznatu marku bundi.

Pored toga što je zagrebački sud uvažio Popovićeve tužbe i izneo jasan stav da je u najboljem interesu deteta da se ne izlaže medijskom eksponiranju, zabrinuti otac je u više navrata apelovao i putem medija da se spreči objavljivanje nezaštićenih fotografija maloletnog Aleksandra.

 

 

S t r i k e a P o s e . #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 15, 2017 at 6:35am PDT

 

I ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa srpskim biznismenom, ali do zaključenja broja on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Ni od Severininog menadžera Tomislava Petrovića nismo dobili nikakav odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading