Posle lica i grudi sredila i pozadinu: Ana operisala GUZU u Turskoj, pukla 5.000 evra u Istanbulu!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

02.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je ugradila male implantate jer je ova vrsta operacije jedna od najrizičnijih. Zahvat radio jedan od najboljih plastičara u svetu

RepublikaFoto: eStock
Ana Korać

Bivša zadrugarka Ana Korać krajem prošle godine operisala je zadnjicu na jednoj čuvenoj privatnoj klinici u Turskoj, a za ovaj zahvat iskeširala je oko 5.000 evra. Kako Srpski telegraf saznaje, Koraćeva je posle konsultacija s jednim od tamošnjih najboljih hirurga za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju rešila da ulepša pozadinu, a to je samo jedna u nizu operacija kojima se podvrgla u poslednjih nekoliko godina.

- Klinika na kojoj se Ana operisala je jedna od najboljih u svetu. U Istanbul, kod tog doktora, dolaze mušterije iz celog sveta, a među njima je mnogo poznatih ličnosti. Ana je pre nekoliko godina u Turskoj operisala nos i grudi, a nedavno je uradila i mačje oči. Svi je tamo vole i dobro poznaju, pa je rado viđen gost. Doktor koji joj je uradio nekoliko operacija koristi njene slike da bi se reklamirao na društvenim mrežama, a Ana je dozvolila da se sve to objavljuje. Početkom decembra su se čuli i tada mu je rekla da bi volela da stavi silikone u zadnjicu. Konsultovali su se oko svega, pa ona nije imala nikakav strah od zahvata jer u doktora ima poverenje - priča za naš list Anina poznanica.

Ana je na klinici ležala nekoliko dana, pa se posle oporavka avionom vratila u Beograd

Kako smo saznali, cela operacija i postoperativni troškovi na klinici Koraćevu su koštali oko 5.000 evra, a doktor joj je predložio da uradi implantate jer na njenom telu nema dovoljno masti za premeštanje masnog tkiva sa jednog dela tela u zadnjicu.

 

 

 

- Ana je doktora odmah pitala da li može da isisa salo sa bokova ili stomaka i premesti u zadnjicu, ali joj je on objasnio da verovatno neće imati dovoljno materijala za taj zahvat jer je premršava. Zato joj je predložio da stave silikonske implantate. On je za to veliki stručnjak, a ta procedura važi za jednu od najrizičnijih zato što mnogim ženama organizam odbije strano telo, pa može da dođe do komplikacija, te postoji čak i rizik od smrtnog ishoda - priča naša sagovornica i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

Šta je sve Ana do sada operisala

Mačje oči (800 evra)

Nos više puta (7.000 evra)

Jagodice (200 evra)

Usne (hijaluron 250 evra)

Grudi (3.500 evra)

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

- Ana je ugradila male implantate jer nije htela da rizikuje. Na klinici je posle operacije ostala nekoliko dana i, čim je doktor dao dozvolu da može da se kreće, vratila se u Beograd. Doskoro je bila na vezi sa doktorom da bi bili sigurni da je sve kako treba i da nema komplikacija, ali Ana neće da se okolo priča da se opet operisala.

 

RepublikaFoto: instagram.com/ana.korac

Ana i David pukli zbog Jahorine?

Ovih dana mediji bruje o Aninom raskidu sa Davidom Dragojevićem, a tikva je, navodno, pukla zbog Davidove ljubomore. Naime, par je s društvenih mreža obrisao i sve zajedničke fotografije, a starleta je utehu pronašla na Jahorini, gde boravi sa drugaricom Sorajom.

- David je bukvalno gušio ljubomorom, a Ana je devojka otvorena za druženja, voli ljude, putovanja, izlaske. On je bio za to da samo sede u stanu ili u Veterniku, a nju je to gušilo. Zato je presekla i okrenula se sebi i svojim potrebama. On je sada moli da se pomire, ali ona neće. Nije ni njoj lako, dugo su bili zajedno, pa zato većinu vremena provodi na Jahorini kod prijateljice Soraje - ispričao je izvor za Skandal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading