HTELA SAM DA SE POLIJEM BENZINOM I ZAPALIM: Potresna ispovest Ane Nikolić koja je podelila javnost!

Autor:

Zabava

31.01.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Nikolić

Stefan Đurić Rasta (31) izašao je 27. januara iz pritvora, nakon skoro 4 meseca.

Njegova bivša žena Ana Nikolić, sa kojom ima ćerku Taru, pričala je o tome kako je podnela te dane.

Ističe da je u ćerkinom pogledu pročitala da misli da se njen tata neće vratiti, te da su je suze njegove majke slomile.

- Tara je mala, ona ni ne shvata to, ali ja sam ponekad u njenom pogledu videla... Zadnjih par puta, jer već smo mi mesec dana iščekivali izlazak, ja sam stalno pričala "E, sad ove srede, tata možda dođe". Nisam joj obećavala, jer kad joj dam reč, to je tako! Videla sam zadnjih par puta da me je gledala s nepoverenjem. Čak sam u njenim očima pročitala... Ona ne zna šta je smrt, ali ona je mislila da se njen tata nikad neće vratiti - rekla je Ana.

 

- To je dan kad sam čak i ja dobila informaciju da on ne izlazi i jako sam se slomila. A, onda mi je Tarina baka javila da ipak izlazi. Počela sam da plačem, onda se sve slomilo - ispričala je Nikolićeva.

- Nije to trenutak, to je period, jako težak. Gledati njegove roditelje koji su ljudi potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to teško palo. To je njihovo dete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dete. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu "Sad ću da idem ispred Skupštine da protestujem, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda!"- rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading