(FOTO) SVI ZNATE NATAŠU DNK, A OVO JE NJEN MUŽ KOJI JE ODLEPIO ZA POZNATOM STARLETOM: Retko se pojavljuje u javnosti!

Autor:

Zabava

31.01.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgoreo za njom!

Foto: instagram.com/aksentijevicnatasa
Nataša Aksentijević

Nataša Aksentijević, voditeljka emisije "DNK", pobrala je simpatije publike vodeći pomenutu emisiju, a on njenom privatnom životu se jako malo zna.

Nataša je već godinama u srećnom braku sa Dušanom, sa kojim ima dve ćerke, ali sa suprugom se retko kad pojavljuje u javnosti, te je malo ko imao priliku da vidi kako on izgleda.

Pre nekoliko godina, pažnju je privukla voditeljkina izjava da se njenom mužu dopada starleta Nataša Šavija, a pored toga Aksentijevićeva je priznala i da joj je Dušan u prošlosti oprostio pojedine, kako kaže, krupne greške.

 

 

- Kada mi je oprostio neke stvari, tada me je potpuno oborio s nogu. Mislila sam da tolika ljubav i razumevanje postoje samo u knjigama, a onda sam shvatila da sam ja srećnica koja to ima. Za mene je to bilo iznenađujuće. Znam da bi vama novinarima sada bilo najbolje kada bih rekla da mi je oprostio prevaru, ali nije to bilo posredi - rekla je Nataša Aksentijević jednom prilikom za "Story".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading