A taman je sve lepo krenule: Sestre Indi i Edita Aradinović ponovo u svađi!

Autor:

Zabava

29.01.2021

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov odnos je s godina toplo-hladno, a kako prenose domaći mediji, sestre Aradinović se opet ne slažu.

RepublikaFoto: indy_ara_indira
Indi i Edita Aradinović

Naime, kako prenosi Svet, pevačice su ponovo otpratile jedna drugu na Instagramu, a onda je usledila Indirina poruka koja je mnogo toga objasnila.

- Kako se izboriti sa toksičnom porodicom? Kloni se svađa, postavi granice, ne moraš da budeš spasilac kad je kriza. Ne moraš da objašnjavaš svoju situaciju, ne treba ti odobrenje da uspeš u životu. Ja ovo uvek uradim, a vi? - napisala je Indi.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Edita Aradinović

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Aradinovićeva razračunava sa Editom putem društvenih mreža, premda je prošli put, 2018. godine, to učinila znatno eksplicitnije.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Indi Aradinović

- Zamolila bih moju lažnu sestru Editu da ne postavlja moju pesmu na svoj profil. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi nije bitno sad. Ona zna zašto ovo pišem, s obzirom na to da sam blokirana od njene strane 2017. godine bez razloga, smatram da je podrška suvišna i lažna. Od njenog učešća u TLZP-u nisam mogla ni nos da joj dotaknem! - napisala je tada pevačica, piše spomenuti nedeljnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading