Denseru se ceo studio smejao zbog izjave o ćerki Gagi: Nina liči na mene, ne moram da radim DNK!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

28.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani Gagi Đogani nasmejao je sve u studiju kada je ispričao da je sigurno otac mlađe ćerke Nine jer ona previše liči na njega!

Foto: instagram.com/printscreen
Nina i Gagi Đogani

Denser kaže da nema potrebe da radi DNK jer je evidentno da njegova naslednica nosi njegove gene.

- Kad čovek pogleda u moju ćerku Ninu, jasno mu je da sam je ja napravio! Ona previše liči na mene, nema potrebe da radim DNK test i da bilo šta dokazujem. Luna je, s druge strane, mešavina Anabele i mene, svi pričaju da liči na oboje - ispričao je Gagi u emisiji "Amidži šou" i nasmejao goste u studiju.

On je potom detaljnije govorio o odnosu s bivšom suprugom Anabelom Atijas, pa je otkrio da s njom neka nikakav kontakt, ali bi voleo da se u budućnosti pomire.

- Anabela i ja još nismo ni u kakvom kontaktu i ne znam da li će se to u skorije vreme promeniti. Voleo bih da jednog dana sve dođe na svoje, verujem u to. Želeo bih da se pomirim s njom, samo mislim da za to treba još malo vremena. Otvorili smo jedno drugome rane koje su duboke, one ne zarastaju preko noći. Uskoro nam stiže unuče, pa bi bilo lepo da svi budemo jedna velika, srećna porodica - kaže Gagi i dodaje da Lunina trudnoća protiče u najboljem redu:

Foto: youtube.com/printscreen

- Svi pazimo na Lunu, non-stop smo na vezi i trudimo se da joj ništa ne fali. Najvažnije je da trudnoću izgura kako treba, na to smo svi fokusirani. S karijerom će lako da nastavi kada beba dođe na svet i kada se oporavi. Treba joj odmor. Prethodnih nekoliko godina bila je pod tolikim stresom zbog rijalitija da joj godinu dana u nekoj banji ne bi pomoglo. Sad je vreme da uspori i da stavi sebe na prvo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading