Zastrašujuća ispovest SLAVKA BANJCA: Nisam pristao na njihovu ponudu, moja priča u Srbiji se završila te noći!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.01.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio zašto je prekinuo karijeru.

RepublikaFoto: youtube.com/tvprva
Slavko Banjac

Pevač Slavko Banjac devedesetih godina bio je u zenitu popularnosti, nizao je hitove, a onda je samo nestao sa muzičke scene. 

Sada je progovorio o razlozima zbog kojih se povukao, a kako kaže, sve je nestalo u jednoj noći.

- Nešto su tražili od mene, ja nisam bio spreman na tu ponudu u tom trenutku jer sam mislio da samo treba da pevam i da se družim, ništa više... Ni finansijski momenat me nije zanimao, gajio sam veliku ljubav prema muzikic. Međutim, oni to drugačije gledaju: ako nisi sa nama, onda si protiv nas - govorio je pevač u emisiji "Ekskluziv".

 

- Tu nema zezanja, sa njima ne... a ja to nisam znao i nisam bio spreman na to. Odbio sm ponudu i moja priča u Srbiji je bila završena te noći. Veoma je ozbiljna priča. To šta sam ja imoja porodica preživeli, ostavlja ozbiljan trag. Morao sam da se iselim iz Srbije - rekao je pevač.

Slavko se sada ponovo vratio u Srbiju i svojoj velikoj ljubavi, muzici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mac umesto krsta zbog arapa

28.01.2021 10:48

Trazili su da sire nemoral i bolest u cilju unistenja Srbije koje sad gledamo svaki dan.

Odgovori 1 12
Vik

28.01.2021 12:32

Koji ste vi bolesnici...kakav naslov bez ikakve priče. Da li mislite da ste ikome više zanimljive sa tom "spektakularnoscu". Gadite mi se.

Odgovori 14 0
Deran

28.01.2021 18:21

Zasto ne kaze kako je pravio piratske kopije svojih cd-ova u Bugarskoj 94-95? Da bi ih prodavao u Srbiji i time ostetio svoju maticnu kucu PGP, a ovde navodi kako mu finansijski momenat nije bio bitan. More, pun mi kufer tih postenjacina!