Folkerka tvrdi da ne zna kako se plaća karta u gradskom prevozu: Dara: Nemam pojma šta je Bus Plus!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

26.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dara Bubamara tvrdi da nikad nije čula za Busplus!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dara Bubamara

Ona je nedavno održala lajv nastup preko Instagram profila, pa je odgovarala pratiocima na pitanja, a jedno koje je bilo vezano upravo za plaćanje karte u gradskom saobraćaju ju je kompletno zbunilo.

- Daro, je l' si izvadila busplus karticu - glasilo je pitanje, a onda je pevačica sve nasmejala odgovorom:

- Busplus? Ja ne znam šta je to! Izvinjavam se, ali za to nikada nisam čula. Uvek sam iskrena, pa ću biti i ovaj put, ma koliko nekome bilo neobično što ne znam šta je to. Ne vozim se gradskim prevozom.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Dara Bubamara

Dara je nedavno u jednom intervjuu objasnila da voli da troši novac na skupe automobile, pa ne čudi što ne zna šta je Busplus, s obzirom na to da kod kuće ima vozni park.

- Nikada mi nije žao da potrošim dosta novca na skup automobil. Te pare sam sama zaradila, niko mi nije poklonio i nije mi palo sa neba. Imam nekoliko automobila, nemam vozača i uvek se vozim sama. Zato volim da mi bude udobno u autu - rekla je jednom prilikom Novosađanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading