ŠOK! Ovako su čuveni Pinki i Švaba govorili o Miki Aleksiću: Bilo nas je osmoro...

Autor: Republika.rs

Zabava

24.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremao ih za ulogu...

RepublikaFoto: youtube.com/ CobraFilmOfficial
Film "Rane"

Poslednjih dana cela nacija zgroženo sluča  o svemu što je učitelj glumce Miroslav Mika Aleksić radio u svojoj školi. Sve je više detalja i sve više glumaca koji su pričali o svojim iskustvima u radu sa njim.

Malo ko je znao i to da je Aleksić radio sa zvezdama filma "Rane" Dušanom Pekićem i Milanom Marićem koji su igrali Pinkija i Švabu. 

Ovako su oni govorili o svom iskustvu u radu sa Aleksićem:

Mi smo radili dva meseca sa Mikom Aleksićem, ceo scenario smo prošli. Bilo je nas osmoro u tom najužem izboru - rekao je Milan Marić koji je igrao ulogu Švabe u pomenutom filmu.

- Prošli smo ceo scenario, baš svaku scenu onako kako je on zamišljao - rekao je Dušan Pekić, glumac kome je pripala uloga Pinkija.

 

Miroslav Mika Aleksić objasnio je kako su oni odlično shvatili ulogu i film:

- Kroz sve tre probe, brzo su ukapirali i približili se nekom glumačkom umeću. Naravno ono je mnogo veće, šire i teže. Ipak, oni su bili spremni da koriste sva ona uputstva i vrlo brzo pretoče u svoju igru koja je bila pravo glumačko rađanje - između ostalog govrio je Aleksić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading