SEVE HOĆE DA SE REŠI USPOMENA NA MALOG KEBU: Pevačica povukla nesvakidašnji potez!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

20.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić izgleda je rešila da se otarasi haljina koje je nosila u vreme najveće ljubavi sa suprugom Igorom Kojićem, pa je na društvenim mrežama okačila fotografije na kojima pozira u raskošnoj garderobi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Severina Vučković

U objavi je ostavila i oglas u kom je navela na koji način će odrediti kome poklanja skupocenu toaletu.

- Jednu od najlepših haljina koje imam u ormaru sada želim da poklonim. Vreme je da ode u vaš garderober, a potrebno je samo da ispunite uslove koji su navedeni ispod fotografije i možda bude baš vaša - napisala je pevačica.

Kojićeva poklanja garderobu koju je nosila na Maldivima, gde je bila na odmoru sa Malim Kebom, ali sada, očigledno, hoće da se otarasi svega što je podseća na srećan period, kada su joj u braku još cvetale ruže.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Igor Kojić i Severina Vučković

Pevačica je ovim postupkom ponovo podgrejala spekulacije koje već izvesno vreme kruže i u Srbiji i u Hrvatskoj da više nije u braku s Igorom Kojićem, kog je navodno napustila još u aprilu prošle godine.

- Dok se Severina provodi u Zagrebu, Igor obilazi manastire. Komšije ne pamte kada su ga poslednji put videle, a niko se i ne usuđuje da pita Severinu kako joj je muž. Ona je uvek raspoložena i često putuje u poslednje vreme. Dolaze joj drugarice, a skoro joj je u poseti bila i majka, zajedno su provele praznike - rekle su nedavno komšije iz zgrade u kojoj pevačica živi za jedan hrvatski portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dusan

20.01.2021 13:39

Baba oladi