O NJIHOVOM TALENTU I PEVANJU PRIČA CEO REGION! Zorja: Isak i ja smo oborili rekord, snimićemo duet!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

18.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pajićeva i Šabanović oduševili su publiku i žiri nastupima u "Zvezdama Granda", pa su preko noći postali zvezde. Ostalim kandidatima zadali su težak zadatak.

RepublikaFoto: N.Mandić/ST
Zorja Pajić

Zorja Pajić, koja je očarala publiku i žiri nastupom i pevanjem u takmičenju "Zvezde Granda", za Srpski telegraf kaže da veruje da će ona i njen kolega Isak Šabanović uskoro snimiti duetsku pesmu!

Mlada pevačica koja se uveliko sprema da i u narednom krugu oduševi javnost nesvakidašnjim talentom ispričala je za naš list da je iznenadna slava nije promenila, ali i kako je došla na ideju da se prijavi i takmiči.

 

- "Zvezde Granda" jeste takmičenje u kom kandidati većinom pevaju narodnjake, ali to se promenilo u poslednjih nekoliko godina. Mnogo sam se spremala i trenirala pevanje, radila sam na svemu i vidim da je urodilo plodom. To što se bavim muzikom odavno ne znači da se ne treba dalje usavršavati. Mislim da i dalje nisam svesna toga koliko sam oduševila žiri nastupom. Drago mi je što su ljudi lepo odreagovali, ceo žiri je sjajan, a najviše me je iznenadio Dragan Stojković Bosanac. Nisam očekivala da će toliko da me ishvali. Imala sam utisak da će biti prestrog - priča Zorja za naš list, a onda je pomenula kolegu Isaka Šabanovića, koji takođe sada važi za jednog od favorita, pa tvrdi da se odlično slažu.

 Zorja: Pored Isaka se non-stop smejem, on odlično priča viceve!

- Za Isaka imam samo reči hvale! Upoznali smo se na probi kod našeg mentora, prelepo smo se družili i skapirali na prvu loptu. Jedva čekam da vidim šta je pripremio za sledeći nastup. Možda će nekada da nas spoje u duelu tokom takmičenja, a svakako ne bi bilo loše da jednog dana snimimo duet - priča Pajićeva i nastavlja:

- Ne slažem se sa time što se priča da je previše emotivan, mnogi su stekli takav utisak. Kad god smo zajedno u društvu odlično se provodimo. Pored njega se smejem, on stalno priča viceve i zasmejava ljude oko sebe.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Isak posle nastupa dobio 60.000 pratilaca na Instagramu

Otkako se pojavio u takmičenju "Zvezde Granda" Isak Šabanović počeo je da stiče veliku popularnost. Posle nastupa i izvođenja pesme "Stipu gatibo", na Instagramu je dobio 60.000 pratilaca za samo nekoliko dana, a taj broj je do danas drastično povećan, s obzirom na to da je počeo da daje intervjue za medije i gostuje u televizijskim emisijama.

 

Pajićeva nam je ispričala da sebe u budućnosti zamišlja pred publikom na nekom velikom koncertu, a otkrila je i da bi volela da bude poput pevačice Bijonse.

- Volela bih da posle takmičenja napravim nešto svoje po čemu ću biti prepoznatljiva. Sanjam o uspehu koji ima američka pevačica Bijonse! Ako imate dovoljno ambicije, stići ćete na svaki cilj koji sebi zacrtate. Što se omiljenog žanra tiče, to nemam. Volim sve da pevam, pa mi je bitnije kakav je tekst i poruka pesme. Nije važno da li je zabavnjak ili narodnjak - kaže mlada pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading