PRVI INTERVJU GRUPE TAP 011 NAKON DESET GODINA: Evo šta je razlog ponovnog okupljanja!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

16.01.2021

05:35

Sećamo se da smo se svi našli 2011. u jednoj kafani pa smo počeli intenzivno da se družimo.

privatna arhiva
Tapovci na okupu

Tap 011, koja je žarila i palila estradnom scenom devedesetih, ponovo se vraća na velika vrata s novom pesmom "Metar po metar", za koju su nedavno na Jahorini snimili spot

 Goca Tržan i Milan Bojanić su u intervjuu za Srpski telegraf bili iskreni do srži, pa je tako Goca Tržan priznala da je njena koleginica Ivana uvek pevala bolje od nje, dok nam je Milan Bojanić ispričao da se društvo opet zbližilo kada je Petersova prošle godine doživela srčani udar, te su svim srcem bili uz nju.

 

 

 

- Ideja za naše ponovno okupljanje postoji još od koncerta u Areni 2011. godine, ali smo tek pre dve godine počeli da snimamo nove pesme. Nekoliko godina posle raspada uopšte se nismo međusobno čuli. Sretali smo se sasvim slučajno po gradu kada su se dešavale neke promocije ili događaji. Svašta se pisalo, ali nisu uvek stvari bile onakve kakve su se plasirale. Što se mene tiče, Ivana je uvek bila bolji vokal od mene, ali nikada nije bilo nesuglasica po tom pitanju. Članovi benda su umeli da kažu da sam ja šoumen, a da je Ivana vokalčina. Naši glasovi se odlično slažu kada pevamo zajedno i nikada na kašičicu nismo merile ko bolje peva, to nam nikada nije bilo važno iako sam milion puta umela da kažem da je to Ivana - priča Goca za naš list.

 Milan: Vraćamo se na velika vrata s pesmom "Metar po metar", za koju smo snimili spot

Milan Bojanić, koji je od samog početka u grupi, kaže da se cela ekipa 2011. godine sastala u jednoj kafani, pa su imali utisak da se nikada nisu razdvajali na duže. Dodatno ih je kasnije zbližio nemio događaj kada je 2015. godine Ivana Peters doživela srčani udar, te su svi kao jedan bili tu za nju da bi joj pružili bezrezervnu podršku.

 

youtube.com

Milan: Ivana i Đole se  nisu muvali!

Milan Bojanić stavio je tačku na spekulacije koje se tiču toga da su se u vreme kada je grupa bila u jeku popularnosti Ivana Peters i njen kolega Đorđe Pajović muvali, pa tvrdi da među njima nikada nije bilo simpatija, kako se pričalo.

- Nije bilo simpatija između Ivane i Đoleta! Mi smo imali tu sreću da smo radili u vreme kada paparaci i ta kultura praćenja nije još postojala, tako da smo izbegli tu vrstu izlaganja privatnosti u javnost. Bilo je tračeva, ali ne i dokaza za sve što se pričalo, tako da nam je uvek simpatično kada se setimo tih nekih priča i situacija - kaže Milan.

 

- Ne sećam se kako je pao taj dogovor, ali se sećam da smo se svi okupili 2011. godine u jednoj kafani u centru grada. Vreme je proletelo, celo veče smo pričali. Imali smo utisak da se nikada nismo razdvajali i pravili prekide s viđanjima na duži period. Još intenzivnije smo počeli da se čujemo kada je Ivana imala zdravstveni problem. Doživela je srčani udar, a cela ekipa je bila uz nju. Čuli smo se svakodnevno, bio je to jedan strašan period za sve nas. Bogu hvala da je sve prošlo kako treba i da su stvari sada stabilne. Ivana mora da vodi malo više računa o zdravlju, ali tako je, kako je - priča nam Milan, a onda je najavio povratak grupe na velika vrata novom pesmom "Metar po metar":

- Na Jahorini smo snimili kompletan spot za prvu povratničku pesmu "Metar po metar" i pritom smo se sjajno proveli. Potrudili smo se da zadržimo taj neki prepoznatljivi Tap 011 stil i verujem da smo u tome uspeli. Jednu pesmu smo završili prošlog leta, ali pošto je naziv pesme "Upomoć, doktore", odlučili smo da je ipak ne objavljujemo u vreme pandemije. Cela originalna petorka stare postave grupe radi danas na novom Tapu. Milan, Pera i Đole se bave nekim drugim stvarima kada je karijera u pitanju, ali su i dalje u muzici, svako na svoj način. U pripremi je još nekoliko numera, tako da uskoro možete da očekujete grupu Tap 011 ponovo na sceni.

Komentari (0)

Loading