(VIDEO) Vojaž objavio emotivni video sa Breskvicom, fanovi u potpunom transu!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.01.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su zaljubljeni!

RepublikaFoto: instagram.com/brrrreskvica
Vojaž i Breskvica

Danima se u javnosti spekulisalo o raskidu mladog para Vojaža i Breskvice, kao i o razlozima za prekid ove ljubavi.

Sada je Vojaž na svom instagramu objavio emotivni video sačinjen od njegovih i Breskvicinih zajedničkih fotografija i napravio haos na društvenim mrežama.

U tom videu oni su nasmejani, zaljubljeni i srećni. Ipak, on je nastao pre zvaničnog kraha ljubavi.

Pre svega želimo da vam se zahvalimo na dosadašnjoj podršci tokom karijere dueta Voyage i Breskvica. Razumemo vaše iskazano interesovanje usled novonastale situacije, pa zbog toga osećamo potrebu da se oglasimo povodom priča koje su se pojavile poslednjih desetak dana u medijima. Takođe osećamo potrebu pre svega da se obratimo brojnoj publici širom regiona koja se svakodnevno interesuje u vezi sa singlom "Beli grad". Želimo ovom prilikom da ih obradujemo da će pesma ipak biti objavljena sutra u obliku videa sačinjenog od njihovih zajedničkih fotografija, budući da usled trenutne situacije nije bilo moguće napraviti video spot. Takođe želimo unapred da se izvinimo svima što Mihajlo i Anđela neće davati izjave medijima, niti se oglašavati ovim povodom na društvenim mrežama i platformama. Molimo vas za razumevanje i nadamo se i dalje profesionalnoj i uspešnoj saradnji - navodi se u saopštenju, koje juče poslato u ime sada već bivšeg para.

 

Novi video je zapravo trebao da prati i spot koji bi snimili Vojaž i Breskvica, međutim, sada je sačinjen samo od fotografija koje su nastale tokom njihove veze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

15.01.2021 16:21

Tako mladi a tako veliki prevaranti.