(FOTO) ŠOKIRALA OBJAVOM! Sanja Marinković se oglasila nakon što je obelodanjeno da je puklo prijateljstvo sa Dedićkom pa uradila nešto što je mnoge zgranulo!

Autor:

Zabava

14.01.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

RepublikaFoto: Printscreen
Sanja i Vesna

Pre nekoliko dana isplivala je informacija kako se raspalo prijateljstvo dugogodišnjih drugarica i saradnica Vesne Dedić i Sanje Marinković.

Nakon što su shvatile da im se mišljenja i stavovi oko zajedničkih stvari razlikuju, odlučile su da se udalje jedna od druge, dok sa druge strane, ljudi koji su upućeni u život Vesne i Sanje tvrde da je mlađa koleginica u nekoliko navrata povredila Dedićevu.

 

 

 

- Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da "spasu" prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo, jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu - rekao je za "Blic" izvor blizak voditeljkama pre nekoliko dana.

 

 

Obe strane su potvrdile ova saznanja, a onda je izašla nova vest u javnosti, a to je da su se zajednički prijatelji odrekli Marinkovićeve.

No, Sanji je očigledno veoma teško zbog toga što je posle 25 godina izgubila osobu kojoj se redovno poveravala u životu, te je postavila fotografiju na Instagramu sa citatom iz romana Vesne Dedić.

- Optimizam je stvar emotivno inteligentnog ponašanja. Svi smo mi skloni da verujemo da je drugima lakše, da su komšije srećnije od nas, da ličnosti koji se osmehuju sa naslovnih strana vode lepše živote, da su im domovi topliji i sređeniji i da je sve u bojama ljubavi i zadovoljstva. Sigurna sam da svako koga sretnete vodi neku bitku u svom životu. (P.S. Plišani medvedići pomažu i ublažavanju simpotoma stresa i zabrinutosti, zato i nema razloga za brigu ukoliko ih deca obožavaju). Kako vi ublažavate simptome vašeg stresa? - glasi je status voditeljke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

18.01.2021 16:54

Sanja Marinković razara naše društvo reklamirajući raspuštenice i razvedene brakove.