(VIDEO) ODALI SE! Neoprezno napravili grešku: Vojaž i Breskvica raskinuli zarad popularnosti?

Autor: Republika.rs

Zabava

11.01.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usijale se društvene mreže.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vojaž i Breskvica

Već nekoliko dana društvene mreže gore od komentara o raskidu mladog influenserskog para Vojaža i Breskvice. Da li je stvarno došlo do prekida ljubavi ili je sve deo marketinga?

Njih dvoje nisu mnogo govorili na ovu temu, već su intigrantnim postovima na svojim Instagram profilima dali povoda za sumnju da su stvarno prekinuli ljubavnu priču.

Jedna od poslednjih Vojaževih objava dodatno je uticala na to da njihovi fanovi i svi oni koji su poslednjih dana pratili priču oko raskida posumnjaju u istinitost cele priče. 

 

Naime, nakon što je Breskvica na svojim društvenim mrežama objavila post na kome stoji srce, sada je isto učinio i Vojaž.

RepublikaFoto: Instagram.com/Breskvica

Mnogi misle da nije u pitanju slučajnost već deo njihovog dogovora kako bi se još više pričalo o celokupnoj situaciji, opak postoje i oni koji smatraju da ih je upravo ovaj potez odao u kreiranju priče zarad popularnosti koja je u poslednje vreme bila u padu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

11.01.2021 20:20

Kad se pojavili bili simpa. Sada se koriste neregularnim sredstvima i više me ne interesuju.

Brka

13.01.2021 12:28

@Branko - Mali prevaranti.