Stigle prve bebe iz karantina: ZATRUDNELE na keca, pa sad pljušte deca!

Autor:

Zabava

11.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti slobodno vreme u izolaciji tokom pandemije koronavirusa pametno su koristile, Jelisaveta Orašanin i Tamara Đurić već su donele na svet sina i ćerku, začete na početku epidemije.

RepublikaFoto: youtube.cim/instagram
Nina Janković, Tamara Đurić i Luna Đogani

Epidemija koronavirusa, kao i restriktivne mere, koje su uvedene u našoj zemlji da bi se širenje zaraze stavilo pod kontrolu, nisu svima doneli samo ograničenja i loše stvari.

Naime, tokom prethodne godine brojne poznate ličnosti sa domaće scene saznale su da će postati roditelji ili su proširili porodicu za još po nekog člana, te će 2020. pamtiti i po dobru. Zabranu kretanja i provedeno vreme kod kuće mnoge zvezde iskoristile su da se dodatno zbliže, što je na kraju rezultiralo mnoštvom beba iz karantina!

 

Glumica Jelisaveta Orašanin, koja je među prvima iskoristila izolaciju, te još početkom epidemije ostala u blagoslovenom stanju sa srpskim košarkašem Milošem Teodosićem, s kojim ima ćerku Petra, pre nekoliko dana donela je na svet i dečaka, kome su dali ime Bogdan, s obzirom na to da se rodio na drugi dan Božića, 8. janura. Ovog meseca majka je postala i starleta Tamara Đurić, koja je rodila ćerkicu i dala joj svoje ime - Tamara. Iako se pisalo i spekulisalo da je Đurićeva u jednom momentu imala pobačaj, na kraju se ispostavilo da su to samo glasine i da je beba živa i zdrava. Nakon što se 3. januara porodila, samo nekoliko dana kasnije pokazala je ravan stomak i zavidan izgled.

RepublikaFoto: instagram.com/janxnina
Nina sa mužem

Nina Janković objavila pol bebe

Glumica Nina Janković takođe je jedna od onih koji čekaju bebu u doba korone. Ona već gazi šesti mesec trudnoće, a nedavno je objavom na društvenim mrežama uz balone i prskalice obelodanila da sa suprugom Matejom Dičićem, s kojim ima sina, sada čeka i devojčicu.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đo

Luna se porađa na leto

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani saznala je u oktobru prošle godine da je u drugom stanju i sada čeka bebu sa dečkom Markom Miljkovićem. I ona je javnosti otkrila pol deteta, pa se uveliko sprema za odgajanje devojčice, koja će na leto doći na svet.

- Nisam ni pretpostavljala da sam trudna sve dok nisam otišla na pregled. Razlog za to su bile mučnine koje sam imala, pa sam rešila sve da proverim. Marko i ja smo bili u šoku kad nam je doktor rekao da sam trudna. Znate kada čujete nešto i posle toga satima ne možete da poverujete da je to istina. Sada sam mnogo svesnija, čuvam se, u nadi da će sve da prođe kako treba. To mi je sada najvažnije - rekla je Đoganijeva, koja se zbog trudnoće u potpunosti povukla iz medija.

 

 

 

RepublikaFoto: instagram.com/miaborisavljevic
Mia i Bojan

Mia u trećem mesecu

Pevačica Mia Borisavljević saznala je posle pregleda lekara da je u trećem mesecu trudnoće, pa čeka drugo dete s pevačem Bojanom Grujićem. Ona je prvo pomislila da je nabacila kilažu jer joj nije ni na pamet padalo da je u drugom stanju.

- U trećem sam mesecu i uskoro ćemo saznati pol bebe. Priželjkujem devojčicu, Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo! Nisam ni pomišljala na to da sam trudna, slučajno sam saznala na pregledu. Bila sam ubeđena da sam se ugojila, ali eto, saznah lepe vesti - rekla je nedavno pevačica u jednoj emisiji.

 

RepublikaFoto: Marko Sovilj

Danijeli Karić četvrta trudnoća

Danijela Karić i njen suprug Ivan Mileusnić čekaju drugo zajedničko dete. Danijeli je ovo četvrta trudnoća, budući da iz prvog braka ima sina Filipa i ćerku Moniku, dok sa Ivanom Mileusnićem ima naslednika Maksima, koji je nedavno proslavio prvi rođendan.

 

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/jjelicious

Jelena Janković prvi put zatrudnela u karantinu

Teniserka Jelena Janković i njen partner Branko Barać uskoro će postati roditelji. Bivša srpska teniserka je tek na početku trudnoće, pa o tome ne želi javno da govori dok ne prođe još malo vremena. Do sada je poznato samo to da će par dobiti devojčicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading