ISPLIVALI ŠOK DETALJI RASKIDA VOJAŽA I BRESKVICE! Skandal se desio u Novogodišnjoj noći, trebalo je da budu zajedno, a onda je usledio OBRT!

Autor: Blic

Zabava

10.01.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o raskidu Anđele Ignjatović Breskvice i Mihajla Veruovića Vojaža uzdrmala je tinejdžere, a i mnoge starije.

RepublikaFoto: instagram.com
Vojaž I Breskvica

Iako su mnogim mladim ljudima bili uzor i idoli, spekuliše se da su njih dvoje stavili tačku na svoju ljubav. Za sada, oni u medijima ništa nisu komentarisali.

Do raskida je došlo pred Novu godinu, koju je trebalo da proslave zajedno.

- Planirali su da uživaju 31. decembra za doček u jednom poznatom hotelu u prestonici, međutim došlo je do obrta. Iako su prvenstveno cenu najluksuznije sobe dobili po nižoj ceni, njih dvoje su u poslednji čas otkazali rezervaciju - priča navodno dobro upućen izvor za “Blic” i nastavlja..

 

- Odmah se saznalo da je između njih nastao neki haos. Nisu se pojavili u hotelu za Novu godinu, te su samim tim svi iz njihove okoline počeli da sumnjaju da sa njima nešto nije u redu. Vešto su krili razmirice i mislili da će sve moći da isprave, međutim do toga nije došlo - govori izvor i dodaje da još ni sam par nije siguran da li je njihova veza pri pucanju.

Obrisali su sve zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu, koje su rado delili sa fanovima i pokazivali koliko im je stalo jedno do drugog.

Upravo ovaj njihov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama u kojima se spekuliše da je popularni par raskinuo. Fanovi su razočarani, a jedna fan stranica je objavila da šta god se desilo, da oni kao fanovi treba da budu podrška u ovom trenutku Vojažu i Breskvici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

10.01.2021 12:41

Nisu oni nikakve zvezde da toliko pišete o njima.

Odgovori 11 0
psihijatar

10.01.2021 14:21

Žive u Beogradu, a iznajmljuju sobu u hotelu u Beogradu???? Kakvi pajseri.... mnogi nemaju hleba da jedu