Pevačeva majka operisala tumor: Bpžo Vrećo rasplakao javost nakon što je doveo majku kući na Božić!

Autor: Alo.rs

Zabava

08.01.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povezanost između majke i pevača je nešto što se retko danas sretne

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Božo Vrećo

Bosanski pevač Božo Vrećo (37) početkom meseca na društvenim je mrežama saopštio je loše vesti da njegova mama Mili ima rak.

- Sada se borimo, zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo da pobedimo tog 'zlikovca'. Naša ljubav će ga oterati što dalje, život takav kakav je donosi i teške i radosne trenutke. Dok je ljubavi, biće i života - napisao je Vrećo.

Pevačeva majka je operisana, a Božo je konačno ponovo sa njom u toplini svog doma. 

Tim povodom se i oglasio na Instagramu uz dirljivu poruku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

- Samo da vam nešto kažem, moja Božićna želja se ispunila, majčica danas izašla iz bolnice, hrabra moja srna, umiljava se na mom ramenu, poželela me, pa mi stiska ruku da vidim da je snažna, a ja je ljubim niz hodnike i kroz sve te liftove i lavirinte, poneka suza se otkotrlja al neka je, to duša sretna sija jer mi je živa i diše i šapuće i korača svojim hitrim svilenim korakom, hvala svima vama dobri moji jer su i vaše molitve i dobre čiste misli uticale na to da je moja srna u mom, voljenom zagrljaju danas. Sve je lakše kad je doma, u našem gnezdu ljubavi! Bože Hvala Ti!- napisao je Vrećo pored emotivne fotografije s majkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading