Jovana Joksimović postaje glumica: Sve o ulozi popularne voditeljke!

Autor:

Zabava

07.01.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je nova era u njenom životu!

RepublikaFoto: dailymotion.com
Jovana Joksimović

Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović za ulogu u filmu o životu legendarnog Tome Zdravkovića angažovali su i suprugu popularnog pevača Jovanu Joksimović. Voditeljka u ovom ostvarenju tumači novinarku.

- Meni je Bjela u jednom trenutnu rekao da piše ulogu za mene, jer im u filmu treba novinarka. Pitala sam da li igram neku poznatu, a on je rekao: "Nepoznatu, ali nemoj da brineš." Došla sam na snimanje uzbuđenja i srećna. Videla sam odmah da mi je malo teksta. Željko je sve vreme mudro ćutao i bodrio me, a onda sam shvatila da se pojavljujem svega deset sekundi - objasnila je Jovana.

Voditeljka je snimala svoje scene sa glavnim glumcem Milanom Marićem, koji igra Tomu, i to u studiju u Krnjači.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana Joksimović

- Bio sam i ja uzbuđen što snimam scene s Jovanom. Kad sam došao na snimanje, hteo sam da s njom odradim probu. Kažu mi: "Jovana uči tekst ceo dan." Postavila mi je nekoliko pitanja u filmu. Nije njena uloga tako mala uloga, ali dobro - rekao je Marić, piše "Kurir".

Joksimovićeva je na kraju priznala da joj j bilo teško da govori napisani tekst.

- Gluma je toliko težak posao... Trebalo je da budem neko ko ja nisam. Ne znam kako se glumci posle snimanja vraćaju sebi - konstatovala je ona.

RepublikaFoto: e-stock
Jovana Joksimović

Film "Toma" predstavlja biografsku sagu ne samo o životu ovog nesvakidašnjeg umetnika već i o ljudima koji su mu bili bliski i inspirisali ga u stvaranju nekih od najpoznatijih ljubavnih pesama koje i danas žive. Ovo će biti priča o jednom vremenu, koje su obeležili umetnici i velikani poput Dragana Nikolića, Bore Todorovića, Zorana Radmilovića, čuvenog Tozovca i Cuneta, Lepe Lukić i Kemala Montena.

Za ulogu Radmila Armenulića angažovan je Vukota Brajović, sin proslavljenog glumca Voje Brajovića, kao i njegov kolega maneken Lazar Sakan. U filmu o Tomi je i Saša Joksimović, koji igra kafedžiju iz Leskovca, rodnog grada pokojnog pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BAAAAA

08.01.2021 17:55

OO ne ne ne ne ne mnogo ruzha zena...nesto joj fali...odbojna. .. hladna...izvestacena...cudna