Sloba Radanović otkrio kako on obeležava BOŽIĆNE PRAZNIKE, a onda rekao ko ga je naučio svim običajima!

Autor: Pink.rs, Republika

Zabava

07.01.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine božićne praznike provodi sa majkom Draginjom i verenicom Jelenom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sloba Radovanović

 

Popularni pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Sloba Radanović novogodišnje i božićne praznike ove godine provodi u krugu porodice, a kako je istakao za Pink.rs veoma rano je usvojio sve običaje i veliki je tradicionalista.

Sloba sa majkom Draginjom i verenicom Jelenom provodi Badnje veče i Božić, a on je otkrio za naš portal kako izgledaju praznici u njegovom domu.

Foto: Instagram/printscreen
Sloba Radovanović

- Nova godina je kod nas klasika, jelka i bogata trpeza. A ja sam baš tradicionalista, što se tiče božićnh praznika. Slama je u kući, jede se na podu, sve je kao kod naših predaka, ja sam to naučio od bake na selu i od naših starijih, od familije, rodbine... Od malena to gajim u sebe i poštujem običaje. Božić je kod u kući baš onakav kakav i treba da bude pravoslavni Božić u jednoj srpskoj domaćinskoj kući. U crkvu idem redovno, ne samo kad su praznici. Ove godine praznike provodim sa Jelenom i majkom, ispoštovaćemo sve običaje, kao i uvek - poručio je Radanović za naš portal.

 

 

 

Podsetimo, Sloba je u novogodišnjem intervjuu za Pink.rs govorio o bolnom gubitku s kojim je zakoračio u 2020. godinu, a nakon smrti njegovog oca Dušana u njegovom životu promenile su se mnoge stvari, te su i doček Nove godine, kao i praznici izgubili svoju draž. O Slobinim planovima za 2021. možete čitati na linku ispod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading