(FOTO) FATALNE PLAVUŠE SA PINKA: Držimo se zajedno jer smo tako najjače! Voditeljke sumirale godinu za nama

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

06.01.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljke Pink televizije Irina Vukotić, Dea Đurđević i Dajana Paunović u prazničnom broju Srpskog telegrafa sumirale su godinu koja je za nama, a kada je posao u pitanju, ispričale su da najbolje funkcionišu u timu jer su tako najjače.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tekst potpisa

One se kroz emisije "Svitanje" i "Novo jutro" trude da gledaocima na najprofesionalniji način prenesu informacije, a kako često umeju da se našale i kažu da im je Pink televizija druga kuća, zadovoljstvo im je da čak i u vreme praznika budu na radnom mestu. Dea, Irina i Dajana kažu da 2020. za njih nije bila nimalo laka, pa su sebi, pored zdravlja, poželele ljubav, mir i radost.

Voditeljka Irina Vukotić otkrila je da se ove godine više viđala s kolegama nego s prijateljima i dragim ljudima, pa se nada da će epidemija koronavirusa uskoro da prođe da bi mogla da se počasti nekim putovanjem jer je za nju to idealan izduvni ventil. Ona tvrdi da je u godini za nama imala turbulencije, kako privatno tako i poslovno, a s obzirom na to da je veliki borac, nije dopustila da je bilo šta pokoleba.

 Irina: Imam ideje, ali sam naučila da više ništa u životu ne planiram

- Od onih sam žena koje uvek na vedar način gledaju na život. Ne volim da mračim i da se žalim, pa čak i iz ove godine želim da pamtim samo lepe događaje koji su mi se desili. Ova godina nas je naučila da budemo zahvalni na onome što imamo, iskristalisala nam je odnose sa bliskim ljudima, češće dovodila u situacije da se suočimo sami sa sobom. Ja sam po prirodi borac i ne dozvoljavam sebi da klonem duhom, pa kakva god da je situacija. Bitno je da ostanemo u glavi zdravi u ovim teškim danima. Što se želja u novoj godini tiče, imam ih, ali ih čuvam samo za sebe jer verujem da su veće šanse da se tako ostvare. Ideje za posao i karijeru uvek imam, ali planove ne pravim. Poslednje što sam planirala je put u Rim za moj rođendan, ali se to nije ostvarilo. Kupili smo avionske karte i rezervisali hotel, ali je nastupila korona. Zato život živim danas, sad i ovde, a želja mi je da volim, budem voljena, da smo zdravi i mirniji, da radim jutarnji program, a možda i neku novu emisiju - rekla je voditeljka i dodala da za sada ne planira da uđe u politiku:

 

 

 

 Dajana: U Savetu sam za rodnu ravnopravnost grada Beograda i ponosna sam što sam deo toga


- Za sada nemam ambiciju da se bavim politikom. Naši političari predano rade svoj posao i nema potrebe da se i ja mešam! Svako treba da radi ono u čemu je dobar, a moj posao novinara u okviru informativnog programa je za mene u ovom trenutku idealan.
Irina kaže da do sada nije imala neprijatnosti sa gostima u svojim emisijama, te i da, kada do toga dođe, reaguje kao pravi profesionalac.
- S obzirom na to da za ovih 20 godina televizije radim uglavnom samo emisije uživo, bilo je tu raznih nepredviđenih situacija koje se u hodu rešavaju i bude poseban adrenalin i uzbuđenje. Ne pamtim da je bilo nekih velikih neprijatnosti, ali i kada se dogode, trudim se da se postavim kao pravi profesionalac - ispričala je voditeljka za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading