Đole Đogani ima velike planove za 2021. godnu: Posle korone punim Arenu!

Autor:

Zabava

05.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna i Ðole Đogani zbog situacije s koronavirusom, poput većine svojih kolega, Novu godinu su dočekali, kao nikada do sada, kod kuće u porodičnom okruženju i neradno.

RepublikaFoto: facebook.com/djole543
Đole Đogani

Oni su se prvog vikenda u 2021. uključili uživo u emisiju "Premijera - vikend specijal" da bi govorili o proteklom dočeku, te otkrili i planove za ovu godinu.

Naime, par je istakao da 2021. obeležava dve decenije karijere, kao i da svoj jubilej želi da proslavi onako kako dolikuje.

- Ove godine slavimo, verovali ili ne, 20 godina karijere! Ne da znači da ćemo obeležiti, moramo da nađemo neki način da to obeležimo i da čim ovo prođe, rezervišemo Arenu i napravimo ludu žurku - rekla je Vesna, a Ðole se nadovezao:

RepublikaFoto: instagram.com/djoganivesna
Đole i Vesna Đogani

- To što je za Tik-tok, to je njeno, ne mešam se, samo stane. Nova godina je bila super, nikada nisam slavio s porodicom, s familijom, tu mi je bila sestra, Gagi, ljudi s kojima nisam dočekao nikad tako i bio sam srećan. Gagi je bio srećan, on je bio u komunikaciji s Lunom, baš je bila dobra atmosfera. Prošla godina za nas je bila uspešna - zaključio je denser.

Inače, usled pandemije i dalje je neizvesno da li će i kada uopšte biti moguće da Arena bude u funkciji za muzička i ostala dešavanja, za koja je ova popularna beogradska hala prevashodno i namenjena.

Foto: instagram.com/vesnadjogani1

Vesna: Za Novu godinu od Đoleta nisam dobila ništa!

Vesna je otkrila da li ju je Ðole iznenadio nekim poklonom za Novu godinu. - Čime me je iznenadio za Novu godinu? Ma ne, ja ne volim te datume, on me iznenadi u neočekivanim situacijama, kupio mi milion ruža, milion stanova, šalim se, sve je previše - rekla je Vesna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Beograđanin

05.01.2021 04:26

Svako sanja...ali ti... ti ...anđeli probaj. Ti ne možeš da napuni ni kafanu.

Gliša

05.01.2021 14:55

Biće gužve za Arenu.