(FOTO) NOVA ROMANSA! Glumica Anđela Jovanović osvojila trofejnog srprskog SPORTISTU!

Autor: Blic.rs,Republika.rs

Zabava

04.01.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživaju u ljubavi!

RepublikaFoto: instagram.com/_blejzmodesti
Anđela Jovanović

Glumica Anđela Jovanović, naslednica glumačkog para Branke Pujić, već nekoliko nedelja uživa u ljubavi s atletičarem Mihailom Dudašem, saznaje „Blic“.

Naime, glumica i sportista dočekali su zajedno prve dane nove godine, a nakon što su boravili na Zlatiboru kod njenog oca Dragana Gagija Jovanovića, uputili su se na Jahorinu, gde uživaju u zimskim čarolijama.

 

 

 

Anđela Jovanović je za „Blic” potvrdila naša saznanja i istakla da će detalje nove romanse zadržati za sebe. Ona je novog dečka upoznala i s ocem Gagijem.

RepublikaFoto: instagram.com
Mihail i Anđela

-Istina je, neću da poričem. Zabavljamo se već neko vreme i ostalo bih zadržala samo za nas dvoje i najbliže - potvrdila je glumica.

Da su oboje trenutno na Jahorini, govore snimci i fotografije koje postavljaju na društvene mreže, doduše odvojeno. Anđela je više od godinu dana bila u vezi sa Markusom, dečkom kojeg je upoznala u Londonu, ali je na tu ljubav očigledno u tajnosti stavljena tačka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading