(FOTO, VIDEO) TRAGEDIJA NA MUZIČKOJ SCENI: Iznenada preminuo pevač poznatog benda!

Autor:

Zabava

04.01.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

RepublikaFoto: pixabay.com

Niški muzičar i osnivač benda "Đuvegije" Slobodan Jovanović Faca preminuo je u 70. godini. Nišlije će ga zauvek pamtiti po nezaobravnim svirkama sedamdesetih i osamdesetih godina u hotelima "Park" i "Ozren", kao i bezbroj onih čija su slavlja "Đuvegije" i Faca uveličali svojom muzikom.

Poznati Nišlija je pre 48 godina u svom rodnom gradu osnovao bend "Đuvegije" u kome je ostao sve do svoje smrti. Smrt osnivača iznenadila je ostale u bendu.

 

Pričali smo da ćemo proslaviti 50 godina postojanja benda za 2 godine, sve nas je iznenadila njegova smrt - kaže jedan od članova benda.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

"Đuvegije" sa Facom i njegovom harmonikom, sećaju se starije Nišlije, bili su neizostavni deo bašte i velike sale hotela "Park" u centru Niša, gde su mnogi provodili svoje momačke i devojačke dane uz muziku ovog benda. Svirao je i u "Ozrenu" u Niškoj Banji, ali i širom Srbije na različitim koncertima, svadbama, krštenjima, dočecima novih godina...

Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading