(VIDEO) UJEDINILI SMO SE! Mili dirljivim rečima čestitao Novu godinu, pa poslao VAŽNU PORUKU koja je daleko odjeknula!

Autor:

Zabava

31.12.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno..

RepublikaFoto: instagram.com/miligramofficial

Pevač i osnivač grupe Miligram, Aleksandar Milić Mili, čestitao je svima Novu godinu i uputio nekoliko mudrih reči.

Naime, pevač se osvrnuo na celu situaciju sa virusom korona i poslao veoma važnu i emotivnu poruku.

- Dragi moji, evo došla je 2021. godina. Sećam se kad smo poželeli srećnu Novu 2020. godinu, nismo mogli ni da pretpostavimo da će ona tako da nas iznenadi i toliko povredi. Ali opet s druge strane donela je i neke dobre stvari. Prva stvar je da smo se nekako okrenuli i proveli mnogo vremena sa svojim porodicama. Druga stvar je da mislimo na svoje zdravlje, a treća stvar je da smo se ujedinili. Ujedinili smo se i postali najjače oružje na planeti koje može da pobedi ovakvu pošast, da ostanemo kući, da nosimo maske, da svi zajedno radimo istu stvar - rekao je Mili, pa dodao:

 

 

 

- Mislim da je to nešto kako bi trebali da provedemo 2021. godinu, misleći na sebe, sa svojim porodicama i da budemo ujedinjeni oko nečega dobrog, jer ta snaga koju mi posedujemo ako se upotrebi za nešto dobro, to dobro će se stvarno i desiti. Svet se menja i ako mi odlučimo promeniće se na bolje. Zato želim vam srećnu 2021. godinu, puno, puno sreće, zdravlja, znanja i uživanja - poručio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading