GLAVU GORE, NE GUBI VERU U ŽIVOT! Željko Vasić rešio da se oprosti od ove godine na OVAJ način!

Autor: Blic

Zabava

30.12.2020

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavu gore, ne gubi veru u život!

RepublikaFoto: instagram.com/v.zeca

Poznati pop pevač, Željko Vasić, rešio je da se oprosti od ove godine na najbolji mogući način – objavljivanjem novog singla ’’Ne gubi veru u ljude’’.

Jedna od najtežih godina je za nama, ne ponovila se!’’ ističe Vasić.

’’No, uprkos svim iskušenjima, nikada nisam izgubio veru u ljude. Ova balada govori o tome da je bitno da imamo nekoga ko će nas bodriti u životu i držati za ruku i u dobru i u zlu. Pesma je posvećena mojoj supruzi koja je moj glas razuma i koja me uvek ’’vrati u kolosek’’ kada zalutam. Ona me prati i podržava u svim životnim fazama, a kada je najteže, podigne me rečima: ’’Glavu gore, ne gubi veru u život, ljude i ono što radiš!’’

 

Numera ’’Ne gubi veru u ljude’’ naći će se na Željkovom novom albumu, no još uvek se ne zna kada će isti biti objavljen.

’’Album ću izdati kada na ulici budem video srećna i nasmejana lica i ljude koji se raduju životu’’ iskren je Vasić. ’’Muzika je plemenita i ne trpi muku i stradanje. Ne mogu da se radujem muzici ako ljudi oko mene pate. Možda posle svega što nam se dešava naučimo šta je najbitnije u životu... Za mene su to vera, solidarnost, ljubav, mudrost i tolerancija. Zato glavu gore i ne gubite veru u ljude! Sve loše će proći, pa ćemo slaviti život svakog dana!’’

Novi singl od sutra možete čuti na svim radio stanicama u zemlji i regionu, a nakon Nove godine i na svim digitalnim platformama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading