Isidora Bjelica: Rezultati su mi takvi da Neda Ukraden može da uleti i fotografiše se sa mnom!

Autor: alo.rs

Zabava

10.11.2017

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Književnica Isidora Bjelica već godinama vodi borbu sa opakom bolešću, a sada je njeno stanje najkritičnije.

RepublikaFoto: instagram.com/isidorabjelicapajkic
Isidora Bjelica

U tužnoj ispovesti za emisiju "Bulevar", Isidora je rekla:

- Ja znam da je Balkan primitivna sredina, gde se očekuje, kada neko ima ovakvu dijagnozu, da se povuče i ćuti. Ja moram da se povučem i dostojanstveno umrem, da me niko ne vidi. To je Balkan - rekla je ona.

 

Isidora Bjelica u kolumni za "Nezavisne": Prinčevi, princeze i emotivne sponzoruše 446 Dijeljenje Isidora Bjelica u kolumni za "Nezavisne": Prinčevi, princeze i emotivne sponzoruše Ako imaš krivu kičmu, ravna stopala ili krive zube, sve će uraditi da te isprave, ali ako imaš pogrešna ljubavna uverenja, niko se neće uzbuđivati oko toga, iako realno možeš da umreš od njih. Jedno od takvih uverenja je da ako smo tužni, duboko u sebi nesrećni, treba da nađemo drugo biće koje će osvetliti, usrećiti, promeniti naš život nabolje. Dakle, ako nemamo ljubavi, treba da je nađemo i eto rešenja za naš život. Na tome se, uostalom, zasnivaju mnoge bajke, od kojih smo mnoge od nas upale u romantična očekivanja koja su nam pre ili posle došla glave. Stvar je, bar kad su kosmički zakoni u pitanju, prosta, ne može te niko usrećiti ako sreća i radost već nisu u tebi. Sva ta očekivanja, sva ta nadanja, sve te projekcije u kome se naša nesreća i usamljenost tope pred licem našeg idealnog partnera uzrok su mnogih nesreća i tuga, razočarenja koje su se neretko završavala i nervnim slomovima, i slomovima braka, ali i života i zdravlja. Odatle uostalom i naša emotivna nezasitost, naša maštanja o usrećenju, naše bajkovite projekcije kako princ na belom konju dolazi i spasava nas iz čamotinje naše duše. Ne materijalno, nego emotivno. Ali alegorija o princu koji nas spasava od nas samih tužnih i usamljenih jeste priča o emotivnoj sponzoruši, o najtužnijoj od svih kategorija sponzoruša. Jer ako nisi sama sebi princeza, već mentalna i emotivna pepeljuga, nema tog princa koji te može spasiti. Naprotiv, uvek ćemo biti emotivno gladne, nezasite, uvek će nam biti nedovoljno ljubavi, pažnje, romanse, jer našu životnu ljubavnu priču nismo zamišljale na taj način. I eto sloma života i nervnog sloma, eto nesrećnog braka, propale ljubavi, depresije, anksioznosti… Ono što nam ne kažu kad nas zatrpaju bajkama koje nas pretvaraju u emotivne sponzoruše jeste da ljubav, radost, sreću prvo moramo pronaći same u sebi, a onda je možemo deliti sa svima ostalima. ... nastavak na sajtu Nezavisnih

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Nov 5, 2017 at 1:30am PDT

 

Književnica je smogla snage i da se našali na sopstveni račun, a vezano za Nedu Ukraden, koja je, podsetimo, objavila selfi sa Usnijom Redžepovom dok je ona bila na samrti, zbog čega je mnogi i dan danas prozivaju.

- Imala sam mnogo tuge, stresa i bombardovanja. Treba mi čudo, a ja sam dovoljno luda da verujem u čudo. Rezultati su mi takvi da Neda Ukraden može da uleti i fotografiše se sa mnom - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading