(FOTO) PLJUŠTVE PSOVKE! Katarina Grujić izjavom o zemljotresu u Hrvatskoj RAZBESNELA SVE!

Autor:

Zabava

30.12.2020

01:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Katarina Grujić

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se nakon jakog zemljotresa u Hrvatskoj i poslali poruke solidarnosti. Međutim objava koju je okačila pevačica Katarina Grujić rezbesnela je sve na društevnim mrežama.

Prenosimo vam njenu poruku.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Objava Katarine Grujić

- Da li je cnn prenosio kad su bombardovali Srbiju? Da li su ikad prenosili naše teško stanje? Da li su i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu infromaciju? Da li su prenosili kako se i dan danas preživljava u Srbiji? Da li je cnn ikada u životu stao na našu stranu, da li ne cnn obavestio ceo svet o Srbiji i teškim mukama koje smo preživeli i koje dan nas preživljavamo?? Živi Srbijo, a živećemo i bez vas cnn, ali Srbiju će itekako zapamtiti - napisala je prevačica na svom instagram profilu.

 

 

 

- "Srami se", "Dok si svaki vikend dolazila u Hrvatsku bilo ti lepo", "Dok te je bivši dečko hrvat obasipao poklonila bilo ti je lepo" "treba da te bude sramota", "Samo si pokazala koliki si nečovek", samo su neki od mnogobrojnih komenatra koji su upućeni pevačici. 

Katarina je ubrzo obrisala objavu, i nije se više oglašavala. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
FOX

30.12.2020 03:41

Šta je pogrešno rekla , hajde kao Crnogorcima jedno deset godina delite ( hej od bedne trikotažne plate se odbijalo mojoj majci koja nije videla more)a oni ni katastrofa ih nije sprečila da nas ne pomenu u negativnom kontekstu ...

KaGeBe

30.12.2020 06:09

B R A V O ! Bas ti hrvati podrzavaju i pomazu siptarima matletirnje Srba na Kosovo u glavnom dece! I kad god mogu zabiju nam noz u ledja, daleka vam kuca ....

Alan

30.12.2020 13:10

Vi budaletine koje komentirate bravo i kad su Hrvati pomagali Srbima, kada smo pomogali kod polava i slali specijalce i ronioce, to je već zaboravljeno? Vjerujem da normalnim Srbima nije i zato pozdravljam sve normalne u Srbiji i zahvaljujem se svima kojima je empatija ostala.