INDI SE POSLE SKORO 3 MESECA VRATILA U SRBIJU! Progovorila da li planira da se seli i poručila OVO!

Autor: Grand online, Republika.rs

Zabava

29.12.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaljubljena!

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi Aradinović

Pevačica Indira Aradinović Indi nakon par meseci odsustva, vratila se u Srbiju i to spremnija nego ikad.

Indi je otkrila da se nakon operacije želuca oseća dobro i da je zdrava, a potom se dotakla života u Danskoj, gde je provela dva i po meseca sa svojim partnerom kojeg još uvek nije javno predstavila. 

- Bila sam tamo dva i po meseca. Trebalo bi opet da je posetim, ovde sam sad zbog nekih većih obaveza, životnih... Razmišljala sam o životu tamo. Čim je tamo moja ljubav, to mi je padalo na pamet. Znači, ako je tamo moja ljubav onda moram i ja, tako? Ako se budemo venčali, onda ću zauvek tamo ostati, da -  rekla je Indi kroz osmeh. 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Indi Aradinović

I mada se u Srbiju samo na kratko vratila zbog obaveza, Indi će kao i većina njenih kolega Novu godinu dočekati kod kuće, a kako kaže nema ništa lepše od toga.

 

- Biću kod kuće, što bih posavetovala svim mojim kolegama i svim ljudima na ovoj planeti. Da ako mogu ovu Novu godinu provedu u izolaciji - zaključila je pevačica. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading