(FOTO) ŽENA OD SULTANA NEĆE DA ČUJE ZA BIVŠEG DEČKA: Razočarala sam se, TE EPIZODE NE ŽELIM DA SE SEĆAM!

Autor: D. LUKIĆ

Zabava

03.01.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je estrada u pitanju, u godini za nama najveća senzacija svakako je bila mlada zvezda u usponu Tijana Milentijević, koju je proslavio hit "Žena od sultana". Ona za Srpski telegraf kaže da joj je drago što je završila na naslovnim stranama turskih novina jer se tamo dosta sluša njena pesma, pa joj na društvenim mrežama često stižu poruke tamošnjih fanova, koji joj dele komplimente.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Žena od sultana

- Drago mi je što sam popularna i van granica naše zemlje. Nedavno sam bila na naslovnoj strani turskog dnevnog lista Sabah i svakako da mi to laska. Od tada ne prestaju da mi stižu poruke iz Turske, što je za mene veliki kompliment. Ne stižem da prelistam sve poruke, ali vidim da mi svašta šalju, pohvale, lepe reči, ali nije bilo ljubavnih konotacija. Znam da mnogi očekuju nastavak pesme "Žena od sultana", ali mogu sa sigurnošću da kažem da će nova pesma da prestigne ovu po popularnosti. Uveliko je pripremam, zahvaljujući svom timu, a trebalo bi da singl ugleda svetlost dana početkom nove godine - otkrila nam je Tijana.

Tijana: Nova pesma koju spremam biće popularnija od mog sadašnjeg hita

Kragujevčanka kaže da više ne želi da govori o incidentu koji se dogodio sa njenim dosadašnjim partnerkom Mišom Koljenovićem, koji je na nju nasrnuo posle svađe u stanu.

- U Mišu se nisam razočarala, biće bolje da kažem da sam se iznenadila. Uradila sam ono što je trebalo i sve sam prijavila policiji. Ovim putem i od sada stalno ću savetovati devojke da ne trpe nikakvo nasilje i da čim primete bilo kakvu agresivnost kod partnera to što pre zaustave. Niko nije dužan to da trpi, toksični odnosi nikako nisu dobri. On je pre incidenta imao ljubomorne ispade, ali o tome više ne bih govorila. Tog nemilog događaja više ne želim da se sećam - kaže mlada pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading